Ziua Mondiala a Proprietatii Intelectuale la Biblioteca Judeteana “Octavian Goga” Cluj

0
696

Biblioteca Judeteana “Octavian Goga” Cluj, institutie de cultura aflata in subordinea Consiliului Judetean Cluj, organizeaza in perioada 26-28 aprilie 2011, cu ocazia Zilei Mondiale a Proprietatii Intelectuale, o expozitie la sediul central al bibliotecii (Cluj-Napoca, Calea Dorobantilor 104).

La initiativa statelor membre ale Organizatiei Mondiale a Proprietatii Intelectuale – OMPI (WIPO in limba engleza: World Intellectual Property Organization), incepand cu anul 2000, in ziua de 26 aprilie se sarbatoreste Ziua Mondiala a Proprietatii Intelectuale. Tema acestui an este “Creionand viitorul”. Cu aceasta ocazie directorul general al OMPI, Francis Gurry, a transmis un mesaj pe care il gasiti atasat.             
in acest context va reamintim faptul ca, in urma unei competitii organizate de Organizatia Mondiala a Proprietatii Intelectuale, Biblioteca Judeteana “Octavian Goga” Cluj a castigat dreptul de a gazdui un centru OMPI, in cadrul Bibliotecii Judetene Cluj functionand inca din anul 2004 un Punct de Informare deschis in colaborare cu Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci – OSIM, autoritatea unica pe teritoriul Romaniei in domeniul protectiei proprietatii industriale. Potrivit protocoalelor de colaborare incheiate, biblioteca pune la dispozitia publicului, in mod gratuit, publicatiile aparute sub egida organizatiilor mai sus mentionate: carti, brosuri, periodice, documente electronice (CD-uri, DVD-uri).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here