Presedintele Basescu, chemat de instanta sa dea declaratii in procesul impotriva lui Surupaceanu

0
542
judecatorie-law

judecatorie-lawJudecatoria Sectorului 5 a dispus, miercuri, ca presedintele Traian Basescu sa fie citat in 18 mai, in dosarul in care seful statului l-a dat in judecata pe deputatul PSD Mugurel Surupaceanu, pentru acuzatiile aduse de acesta Presedintiei de favorizare a consumului de droguri usoare.

Deputatul PSD Mugurel Surupaceanu a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca instanta a acceptat solicitarea formulata de el pentru audierea presedintelui Traian Basescu, in cazul pe care presedintele l-a deschis impotriva sa.

Judecatorul a acceptat solicitarea formulata de Surupaceanu, astfel ca a stabilit ca Traian Basescu sa apara in instanta, pentru explicatii suplimentare, pe data de 18 mai, la ora 13.00.

Deputatul PSD a precizat ca a inaintat cererea de audiere a presedintelui pentru ca acesta sa dea explicatii legate de acuzatiile pe care el i le-a adus, respectiv ca Presedintia ar fi fost implicata in favorizarea si sustinerea consumului de droguri usoare.

In urma cu aproximativ un an, presedintele Traian Basescu l-a dat in judecata pe deputatul PSD Mugurel Surupaceanu si i-a cerut daune simbolice de un leu, pentru ca a spus, intr-o conferinta de presa, ca Guvernul si Presedintia favorizeaza si sustin consumul de droguri usoare. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here