METALURGIEI PARK RESIDENCE !

0
20306

-Comunicat de Presa-

METALURGIEI PARK RESIDENCE Primul Parc Rezidential din Romania

anunta darea in folosinta a primelor 2000 unitati locative din cadrul proiectelor si finalizarea lucrarilor la retelele edilitare cu acces din Str Drumul Binelui.

De asemenea s-au pus in vanzare si primele spatii comerciale Clasa A aflate la parterul blocurilor, ale caror preturi se situeaza in jurul sumei de 1600 e/mp.

Din totalul de aproximativ 5000 de apartamente destinate Fazei I a proiectului imobiliar, au fost finalizate si date in folosinta 2000 de apartamente si estimam ca, pana la finalul anului, vor mai fi date din folosinta aproximativ 1000 de apartamente.

Sunt incepute deja si lucrarile de constructie pe aliniamentul strazii Drumul Jilavei pentru un numar de 3000 apartamente, cu acces rapid catre statia de metrou Aparatorii Patriei.

Metalurgiei Park Residence in cifre:

  • Preturile apartamentelor puse in vanzare in cadrul proiectului incep de la circa 800 de euro/mp util cu TVA de 5% inclus, iar costul unui loc de parcare este de 1.500 de euro plus TVA 20%.
  • Aproximativ 60% dintre apartamentele puse in vanzare au fost creditate prin programul Prima Casa. Un alt segment important de cumparatori, il reprezinta persoanele sau companiile interesate de o investitie imobiliara in vederea inchirierii;
  • Faza I se deruleaza pe aproximativ 25 ha si cuprinde un numar de 15 ansambluri rezidentiale cu o gama foarte variata de apartamente si cu o mare diversitate a compartimentarilor interioare;
  • Dintre clientii Metalurgiei Park Residence putem enumera: tanara sau tanarul angajat, familiile nou casatorite, avand o varsta de pana la 35-40 de ani, fiind de regula angajat al corporatiilor din Romania, interesat mai ales de un apartament nou cu 2 sau 3 camere, aflat intr-o zona rezidentiala moderna, populata cu acces facil catre scoli, gradinite, precum si cu acces rapid catre marile centre comerciale din imediata apropiere: Carrefour, Auchan, Lidl, Hornbach, Selgros, Metro, Jumbo si cu o foarte buna pozitionare din punctul de vedere al accesului la mijloacele de transport in comun, mai ales metrou;

Proiectul a  fost desemnat in anul 2016 drept ,,cel mai ambitios proiect imobiliar din Romania”de catre Imobiliare.ro si Clubul profesionistilor in Imobiliare.

 

 

Metalurgiei Park Residence este concept al Sudrezidential.ro, care detine toate drepturile de proprietate intelectuala si care deruleaza in exclusivitate activitate de vanzare si promovare a proiectului imobiliar.

Sud Rezidential,  impreuna cu Diviza financiara Credit24h.ro si Adiru.ro – Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania – Urbanis,sustine si promoveaza primul parc rezidential din Romania Metalurgiei Park Residence.

 

Pentru orice alte detaliil suplimentare, ne puteti contacta la [email protected] sau la  [email protected]

Web site-ul proiectului: www.metalurgieipark.ro;

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here