Ziua Agentului Imobiliar (ZAI), singura ocazie a consultantilor imobiliari de a-si sarbatori meseria

0
692

IMOPEDIA organizeaza cea de-a sasea editie a Zilei Agentului Imobiliar (ZAI), eveniment in cadrul caruia agentii imobiliari vor evidentia valoarea acestei meserii. Cei mai importanti jucatori din imobiliare si domeniile conexe se vor reuni marti, 12 mai, la Howard Johnson Grand Plaza Hotel Bucharest.

Eveniment unic in peisajul romanesc, Ziua Agentului Imobiliar (ZAI) ofera consultantilor imobiliari ocazia de a-si sarbatori meseria, fiind un moment ideal pentru a afla ultimele noutati din domeniu si pentru a dezbate cele mai insemnate subiecte ale momentului. Aproximativ 200 de specialisti din imobiliare si domeniile conexe sunt asteptati sa participe la un nou eveniment de top, marca IMOPEDIA.

„Ziua Agentului Imobiliar (ZAI) este mai mult decat un moment de sarbatoare a jucatorilor din piata. A devenit un eveniment de referinta, in cadrul caruia sunt aduse in prim-plan adevaratele nevoi ale agentilor imobiliari, sunt analizate tendintele pietei si sunt stabilite linii importante de comunicare intre principalii actori ai domeniului real estate”, spune Razvan Muntean, General Manager IMOPEDIA.

Editia de anul acesta va fi deschisa de Andi Moisescu, gazda a unor emisiuni celebre precum „Apropo TV” sau „Romanii au talent”. Vedeta de televiziune a pregatit un moment special pentru Ziua Agentului Imobiliar, intitulat „Work less, Play more”.

Dupa o scurta pauza, va urca pe scena consultantul de imbunatatire a performantei Petre Bica. Momentul condus de acesta este intitulat „Doua dintr-o lovitura”, in care va trata si diseca doua dintre cele mai raspandite provocari din viata unui agent imobiliar.

Imediat dupa pauza de pranz, participantii vor urmari un moment condus de renumitul trainer Andy Szekely. Cu o experienta de 20 ani in antreprenoriat, speaking si training, acesta va puncta diferentele dintre leadership si motivatie.

in incheierea ZAI 2015, cunostintele participantilor vor fi testate cu intrebari specifice domeniului imobiliar, in cadrul concursului „Vrei sa fii imobiliar?”. Aflat la cea de-a doua editie, concursul va fi prezentat de carismaticul prezentator TV, Catalin Oprisan, si se va desfasura cu ajutorul tuturor celor prezenti in sala.

Mai mult detalii despre ZAI 2015 sau despre editiile anterioare se regasesc pe site-ul oficial al evenimentului: http://zai.imopedia.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here