X-Trade Brokers Romania lanseaza primul program de trading pentru studenti – XTB Academic Trading Championship

0
736

Ti-ai dorit vreodata sa vezi cum e la bursa in realitate? Cum arata o zi de lucru din viata unui broker? Cum in doar cateva minute se poate scrie istorie? Cum anume un eveniment important sau discursul unui om politic pot sa genereze in numai cateva minute miscari de piata care in mod normal au loc intr-o luna?

X-Trade Brokers Romania lanseaza primul program academic de trading destinat studentilor din Romania care vor sa invete secretele business-ului și tehnicile cele mai apreciate. Astfel, tinerii vor putea analiza pietele financiare, vor invata sa semnaleze indicatorii macroeconomici și sa interpreteze graficele doar in cateva sesiuni de seminarii puse la dispozitia lor de catre specialiștii XTB Romania in principalele universitati.
Cu sprijinul partenerilor educationali, XTB va organiza o serie de seminarii la care sunt asteptati toti studentii pasionati de trading. Tinerii se pot inscrie in competitie pe toata durata concursului.
Victor Safta, General Director, XTB Romania: „Romania nu este tocmai o tara cu traditie in activitatile de trading, este dificil pentru cei la inceput de cariera sa adopte acest drum in lipsa unei intelegeri profunde a mecanismelor. Astfel ca am initiat un program care se implica in mod activ in educatia studentilor. Brokerajul și tradingul nu inseamna numai cifre și indicatori, vrem sa aratam tinerilor partea distractiva a acestui business prin XTB Academic Trading Championship, un program de seminarii și concursuri prin care tinerii au oportunitatea sa traverseze alaturi de echipa noastra experiente inedite. Ne dorim ca studentii pe care noi ii initiem sa iși caștige locul printre profesioniștii bursei.”
Studentii care se inscriu la XTB AcademicTrading Championship au ocazia sa vada cum e „la bursa” in realitate și sa caștige dreptul la un internship in cadrul XTB Romania, pe langa numeroase alte premii oferite zilnic.
Competitia XTB Academic Trading Championship se adreseaza studentilor, concursul urmand sa se desfașoare in perioada 4 noiembrie – 10 decembrie 2010. Mecanismul de inscriere este unul simplu, tinerii se pot accesa site-ul www.xtb.ro/concurs și pot parcurge pașii din regulamentul oficial. Astfel, studentii iși pot organiza prezenta la seminariile XTB in functie de programul cursurilor afișat pe același link.
XTB Academic Trading Championship este lansat de X-Trade Brokes Romania si este cel mai important concurs din Europa adresat studentilor.
Parteneri educationali: Universitatea Romano Americana, Academia de Studii Economice, Senatul Studentesc ASE, Universitatea București, Uniunea Nationala a Studentilor din Romania, Asociatia Studentilor din Universitatea București, Universitatea Danubius.
Partener Media: Sapte Seri
 
Despre X- Trade Brokers DM SA
X- Trade Brokers DM SA este o casa de brokeraj infiintata in Polonia, in anul 2002. in prezent, compania are sucursale in 19 tari din Europa, Asia și America Centrala, fiind autorizata si monitorizata de institutiile locale care reglementeaza pietele de profil din fiecare tara in care iși desfașoara activitatea. La nivel european, X-Trade Brokers are peste 20.000 de clienti care tranzactioneaza lunar un volum ce depaseste 25 miliarde Euro (in marja).
Pe piata din Romania, X- Trade Brokers s-a lansat oficial in februarie 2009 si este autorizata de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM). Pana in prezent, X-Trade Brokers Romania a educat mai mult de 6000 de persoane prin programele educationale pe care le desfașoara pe teritoriul tarii. Volumele lunare de tranzactionare in Romania ating acum 1 miliard de euro (in marja). 
Pentru mai multe informatii va invitam sa vizitati www.xtb.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here