Solicitare publica in atentia Primariei Cluj-Napoca pentru eliberare aviz

0
791

Consiliul Judetean Cluj a depus la Primaria municipiului Cluj Napoca, in data de 13.10.2010, o solicitare privind eliberarea Certificat de Urbanism necesar proiectului care vizeaza extinderea parcarilor existente in cadrul Aeroportului International Cluj-Napoca.

 Acest document este absolut necesar implementarii proiectelor care vizeaza dezvoltarea in continuare a Aeroportului International Cluj-Napoca, in acest moment lucrarile pentru extinderea si modernizarea parcarilor existente fiind atribuite prin procedurile publice legale. Desi a trecut aproape o luna de la depunerea solicitarii, primaria nu a eliberat Avizul Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului si Urbanism, prin aceasta intarziind lucrarile necesare modernizarii Aeroportului clujean.
 Consiliul Judetean Cluj solicita in mod public eliberarea in regim de urgenta a acestui aviz. Subliniem faptul ca proiectele promovate de catre Consiliul Judetean Cluj sunt realizate in interes public, ceea ce solicita rezolvarea acestora cu celeritate.
 Astfel de intarzieri au mai fost inregistrate si in cazul altui document similiar, solicitat de catre Consiliul Judetean Cluj Primariei municipiului Cluj-Napoca. Este vorba despre solicitarea de eliberare a Certificatului de Urbanism pentru Centrul Comunitar Judetean, proiect depus in cadrul PIDU, care a fost eliberat in ultima zi prevazuta ca termen legal (29 de zile), desi Consiliul Judetean solicitase celeritate avand in vedere faptul ca documentul era necesar pentru obtinerea unei finantari europene.

Biroul de presa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here