Work & Travel, cea mai buna sansa de a-ti face un rost in tarile straine

0
1316

Esti in cautarea unui loc de munca stabil, mai bine platit, alaturi de oameni de la care sa inveti secretele meseriei? Programele Work and Travel ale StudentsExperience te pot ajuta sa iti faci un rost in tari precum America, Anglia si Grecia.

 

Cati dintre noi nu am visat ca, macar o data in viata, sa ajungem pe Taramul Fagaduintei? Sa vedem si sa simtim viata americana asa cum este ea, sa mergem pe Aleea Celebritatilor de la Hollywood si la Statuia Libertatii pentru a imortaliza cele mai importante obiective turistice?

 

StudentsExperience.ro iti pune la dispozitie mai multe programe work and travel, prin care poti lucra, vizita si trai in tari straine precum SUA, UK sau Grecia.

 

 

Visul american este la doar un click distanta

 

Programul Work & Travel, creat de Departamentul de Stat American in anii ’50, iti faciliteaza obtinerea vizei J1 si a permisului de munca, dar iti ofera si posibilitatea de a fi mai mult decat un simplu turist pe perioada sederii in America. Pana astazi, acesta s-a dovedit a fi cea mai usoara cale de a trai si lucra in America, tara pentru care opteaza foarte multi tineri, de a calatori si de a castiga indeajuns sa isi acopere cheltuielile.

 

Pe o perioada de 3 luni, intre 15 iunie – 30 septembrie, poti lucra pe pamant american, apoi ai o perioada de gratie de  30 de zile pentru a vizita obiectivele turistice pe care le-ai admirat in filmele americane. Astfel, fie ca alegi New York-ul, Los Angeles sau Las Vegas, cu siguranta vei trai din plin visul american.

 

 

Work & Travel UK, program destinat persoanelor intre 18-35 de ani

 

Daca o experienta pe taramul american nu iti surade, acum te poti bucura si de programe work and travel UK. Chiar daca nu mai esti student, in Marea Britanie nu este o problema. La acest tip de program Work and Travel pot participa persoane cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani, cu pasaport si buletin valabil, cetatenie EU si cunoscatori ai limbii engleze.

 

Din 2014, odata cu eliminarea vizei pentru cetatenii romani, Marea Britanie si-a deschis portile pentru romani, oferindu-le job-uri in domeniul Horeca.

 

Pe langa o experienta noua si inedita, te mai bucuri de:

  • Contract de munca intre 3 si 12 luni, cu posibilitate de prelungire in domeniul hospitality (bar, restaurant, hotel)
  • Interviu pentru stabilirea nivelului de engleza;
  • Ajutor in obtinerea NINO – “National Insurance Number” (numar unic de indentificare pentru contributiile personale la sistemul social din UK);
  • Sprijin in deschiderea contului bancar
  • Cazare la locul de munca sau in imediata apropiere la preturi intre 30-60 Lire/saptamana (se retin din salariu)
  • Asistenta 24/7 pe toata perioada contractului de munca.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here