Vodafone România introduce în oferta de terminale Huawei Mate 20 Lite

0
1116
  • Huawei Mate 20 Lite are ecran LTPS IPS de 6.3 inch și 4GB memorie RAM
  • Smartphone-ul are un sistem de camere principale de 20MP + 2MP și un sistem de camere frontale de 24MP + 2MP

București, 10 septembrie 2018 – Huawei Mate 20 Lite este disponibil pentru clienții Vodafone România în magazine și pe www.vodafone.ro. Cel mai recent smartphone al producătorului chinez este disponibil în trei variante de culoare, albastru, negru și auriu și dispune de sistem de operare Android 8.1 Oreo.

Huawei Mate 20 Lite are ecran LTPS IPS de 6.3 inch și 4GB memorie RAM. În ceea ce privește aspectul hardware, noul smartphone are procesor octa-core, capacitate de stocare de 64GB care poate fi extinsă cu ajutorul unui card MicroSD de până la 256GB și un acumulator de 3750mAh. Smartphone-ul are un sistem de camere principale de 20MP + 2MP și un sistem de camere frontale de 24MP + 2MP. Camera frontală utilizează inteligența artificială care are la bază opt categorii de scenarii pentru a surprinde mai bine persoanele.

Huawei Mate 20 Lite este disponibil începând de la 109 de euro cu abonamentul Super Red 25 și poate fi achiziționat din magazinele Vodafone România, din cele ale partenerilor și de pe www.vodafone.ro.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații mobile din lume, care oferă o gamă de servicii ce include voce, mesaje, date și comunicații fixe. Vodafone Group are divizii în 25 de țări, 46 de rețele mobile partenere și operațiuni de broadband fix în 18 țări. La 30 iunie 2018, Vodafone Group avea 534,5 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 19,9 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzând India și toți clienții Vodafone din entitățile create în urma unor fuziuni și asocieri. Pentru mai multe informații, accesați www.vodafone.com.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here