GRUPUL GEFCO ACHIZIȚIONEAZĂ GLT – TRANSPORTATORUL SPECIALIZAT ÎN ZONA EUROPA-MAROC

0
905

Grupul GEFCO, furnizor global de servicii pentru lanțul de aprovizionare industrial, comunică încheierea achiziției GLT, specializat în transporturi Europa-Maroc. Planurile de cumpărare au fost anunțate pe 11 ianuarie, 2018 și achiziția a primit aprobare conform Reglementărilor Europene.

Achiziția GLT întărește poziția GEFCO și expertiza în regiune, în timp ce consolidează și extinde portofoliul de client, cu precădere în sectoarele: automobilistică, modă și retail.

,,Suntem foarte încântați că am definitivat achiziția GLT. GLT aduce cu sine peste două decenii de expertiză în ruta logistică dintre Europa și Maroc’’, a declarat Luc Nadal, Președintele Consiliului de Administrație GEFCO. Suntem bucuroși să primim toți angajații GLT în Grupul GEFCO și abia așteptăm să unim cunoștințele operaționale pentru a oferi mai multă valoare clienților.’’

Fondată în 1998, GLT este recunoscută ca fiind specializată pe cursul logistic, complet securizat, prin strâmtoarea Gibraltar și este cel mai mare operator în zona dintre Algeciras și Tangiers. Compania asigură peste 16.000 de treceri pe an, cu 75 de tiruri și 380 de remorci.

GLT va fi deținută și condusă de GEFCO Spania, ca o entitate specializată pe traseul dintre Europa și Maroc. Filiala GEFCO din Spania are peste 30 de ani experiență în logistică de calitate înaltă, cu 700 de angajati și peste 5.000 de clienți industriali.

Despre Grupul GEFCO

Noi la GEFCO, considerăm cooperarea cu partenerii noștri pe termen lung drept cheia dezvoltării comune. Având la bază 69 de ani de experiență și o tradiție însemnată în industria automobilelor, proiectăm soluții inteligente și flexibile pentru lanțurile complexe de aprovizionare. Astăzi, grupul GEFCO este lider European în logistica automobilelor și un partener top 10 la nivel Mondial în soluțiile multimodale destinate lanțurilor de aprovizionare. Grupul este prezent în 47 de țări, cu 300 de locații din întreaga lume incluse în rețeaua sa actuală și având 13.000 de angajați la nivel global. GEFCO a raportat o cifră de afaceri de 4,4 miliarde de euro în 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here