Vlad Tepes, "cruciat si erou al romanilor", mentionat in manifestul publicat pe internet de catre autorul atacurilor de la Oslo

0
542
vlad-tepes-foto

vlad-tepes-fotoNorvegianul Anders Behring Breivik il mentioneaza pe domnitorul roman Vlad Tepes, la categoria Eroi europeni care au luptat impotriva islamizarii, in manifestul sau publicat pe Internet in ziua in care a comis atacurile de la Oslo, soldate cu cel putin 93 de morti.

Autorul atacurilor de la Oslo postase pe Internet, cu doar cateva ore inaintea atentatelor de vineri, un manifest de peste 1.500 de pagini, in care indeamna la „eliminarea musulmanilor” din Europa.

Vlad Tepes, „Cruciat si erou al romanilor”, a fost „un geniu al razboiului psihologic. Mostenirea sa merita sa fie studiata in scolile de PR, stiinte politice, militare, psihologie sociala etc. din epoca moderna”, scrie Anders Behring Breivik la pagina 244, in manifestul intitulat „2083: O declaratie europeana de independenta”, semnat cu pseudonimul Andrew Berwick.

„Ca orice alt conducator, el avea doi inamici: dezordinea interna sau tradarea si agresorii islamici externi care ii amenintau tara. El a reusit sa-si invinga inamicii externi, folosind acelasi nivel de cruzime ca orice alt conducator din vremea sa, dar el era un adevarat maestru al INSCENARII cruzimii pentru a obtine efectul maxim. El era cel mai mare maestru al imagologiei, cu sute de ani inainte ca aceasta stiinta sa fie descoperita si teoretizata”, continua textul.

Conform celui mai recent bilant al politiei , 93 de persoane au murit in atacul armat de vineri ce a vizat tineretul laburist pe insula Utoeya, din apropiere de Oslo, si in explozia unei bombe in apropiere de sediul Guvernului norvegian.

Anders Behring Breivik, suspect in ambele atacuri, apropiat de extrema-dreapta, a recunoscut faptele potrivit politiei si a afirmat ca a actionat singur, intr-un gest planificat de mult timp. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here