Victor Piturca a fost audiat la DNA Craiova

0
604
coruptie-bani-mana

coruptie-bani-manaFostul selectioner al echipei nationale Victor Piturca s-a prezentat, joi, la sediul Serviciului Teritorial Craiova al DNA, unde a fost audiat de procurorii anticoruptie. Piturca a plecat de la DNA Craiova in jurul orei 11.30. Potrivit procurorului sef al Serviciul Teritorial Craiova al DNA,

Cristina Scarlat, fostul selectioner al echipei nationale Victor Piturca a fost audiat in cazul unei plangeri depuse impotriva sa de finantatorul echipei Universitatea Craiova Adrian Mititelu.

„Este vorba despre o plangere in care au fost sesizate aspecte mediatizate de-a lungul timpului privind contractele cu jucatorii, echipa de fotbal. Nu pot da mai multe amanunte, insa pot sa spun ca a fost audiat pentru aceasta plangere depusa de Adrian Mititelu”, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX Cristina Scarlat.

Antrenorul Victor Piturca a declarat, intr-o emisiune televizata din 14 martie, ca detine dosare intocmite de institutii ale statului, care il incrimineaza „clar” pe patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, dar a precizat ca nu vrea sa faca uz de ele. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here