Valentin Soneriu, ales presedinte executiv al TNL

0
1126

Valentin soneriu, secretar de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, a fost ales sambata in functia de presedinte executiv al organizatiei nationale a Tineretului Liberal.

Pe 18 mai a avut loc la Bucuresti Conferinta Nationala de Alegeri a Tineretului National Liberal, la care au fost prezenti toti cei trei lideri ai aliantei USL.

„Tineretul National Liberal este mai mult decat o sigla, un nume, o masinarie de campanie. A fost, si voi lupta sa ramana scoala de unde pleaca cei mai valorosi lideri pentru Romania de maine”, a declarat Valentin soneriu la Conferinta Nationala a Tineretului Liberal. „Va cunosc forta cu care ati luptat in opozitie dar si puterea de munca de care dati dovada astazi. Vom lupta ca TNL-ul sa devina cea mai importanta voce a tinerilor din Romania”, a promis soneriu tinerilor din organizatie.

Pe langa liderul PNL, Crin Antonescu, cel al PSD, Victor Ponta si Daniel Constantin, presedintele PC, la eveniment au participat si alti lideri liberali, precum vicepresedintii Daniel Chitoiu, Relu Fenechiu, Norica Nicolai, Mihai Voicu, Rares Manescu, secretarul general al PNL, Eduard Hellvig si presedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus.

Valentin soneriu este membru al PNL incepand din anul 2007, din 2009 ocupand functia de vicepresedinte al PNL Brasov. Totodata, din februarie 2012, Valentin soneriu este presedintele Grupului Tinerilor Oamenilor de Afaceri Liberali.

La inceputul acestui an, Valentin soneriu a fost desemnat secretar de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here