Tudor Bercan este noul Territory Manager pentru Europa de Sud-Est al Polycom

0
656

Bucuresti, 11 octombrie 2010: Tudor Bercan (33 de ani) a fost numit, incepand cu luna august, in pozitia de Territory Manager pentru Europa de Sud Est (SEE) in cadrul Polycom, liderul mondial in solutii de comunicare unificate bazate pe standarde deschise, dupa ce a ocupat anterior functia de Channel Manager SEE.

 

Tudor Bercan s-a alaturat companiei Polycom in aprilie 2007, reusind ca pana in prezent sa obtina o crestere anuala de 50% a vanzarilor companiei in regiunea Europei de Sud Est. Noua pozitie de Territory Manager aduce cu sine acoperirea intregului business Polycom pentru Europa de Sud Est si o noua strategie pentru aceasta zona, in comparatie cu vechea functie de Channel Manager care presupunea managementul departamentului de vanzari.

„Gestionarea intregului business Polycom in Europa de Sud Est si noile responsabilitati pe care le implica aceasta functie presupun si noi obiective. Pe langa mentinerea cresterii vanzarilor din acesti trei ani, ne concentram acum pe consolidarea retelei de distributie din aceasta zona, precum si pe executarea strategiilor comune cu Microsoft si alti parteneri din Polycom Open Collaboration Network”, a explicat Tudor Bercan, Territory Manager SEE Polycom. „Acum imi doresc sa conduc echipa zonala pe calea succesului si sa consolidez pozitia Polycom pe piata, prin introducerea unor noi produse si servicii inovatoare care sa se potriveasca intocmai nevoilor clientilor nostri”.

Cu o experienta de aproape 10 ani in domeniul industriei IT&C, Bercan a ocupat pozitia de Product Manager in cadrul Avitech timp de 5 ani, dupa care a lucrat ca si consultant independent in tehnologiile AV.

Absolvent al Universitatii Romano-Americane din Bucuresti, Tudor Bercan a urmat numeroase cursuri de specializare in vanzari si management in Romania si strainatate.  

Despre Polycom 
Polycom, Inc. (Nasdaq: PLCM) este liderul mondial in solutii de comunicare unificate de teleprezenta, video si voce si solutii de infrastructura bazate pe standarde deschise. Polycom este o companie vizionara in comunicatii, care inlesneste conectivitatea si colaborarea oamenilor din orice parte a lumii. Pentru mai multe informatii vizitati www.polycom.com si urmariti Polycom pe Twitter, Facebook si LinkedIn.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here