TRUCKERMANIA – Pentru a noua oara, cautam cel mai bun sofer de camion in liga internationala a soferilor FleetBoard Drivers’ League

0
610

Participantii se pot inregistra pe site-ul www.driversleague.com intre 1 si 31 mai, 2011. Mii de soferi de camion din intreaga lume isi vor monitoriza stilul economic de conducere in munca lor de zi cu zi intre 1 si 30 iunie, 2011. Nou: Rezultatele actuale ale soferilor sunt mereu la indemana prin intermediul aplicatiei Driver’s League.

Finalele vor avea loc in septembrie, cu ajutorul partenerilor nostri si cu premii atractive pentru participantii din cele 13 regiuni

Stuttgart – TRUCKERMANIA! FleetBoard Drivers’ League este din nou in pregatiri. Mii de soferi ai camioanelor Mercedes-Benz din intreaga lume isi vor demonstra abilitatile de conducere preventiva si ecologica, utilizate in munca lor de zi cu zi alaturi de FleetBoard. inregistrarea pentru traditionala FleetBoard Drivers’ League este deschisa din data de 1 mai pana in data de 31 mai, 2011, pe site-ul www.driversleague.com. Cei mai buni soferi din fiecare tara se vor califica pentru captivanta finala live din septembrie.

Cea de-a noua editie a FleetBoard Drivers’ League promite de asemenea o competitie sportiva, distractie, dar si un sentiment de implinire pentru toti participantii. in ligile nationale, vor concura intre ei soferii companiilor din Romania, Germania, Austria, Elvetia, Olanda, Marea Britanie, Italia, Spania, Polonia, Republica Ceha, Africa de Sud si Orientul Mijlociu. Timp de patru saptamani, fiecare deplasare va conta. Pe parcursul acestei perioade, fiecare sofer va avea un stil cat mai  economic de conducere, pentru a castiga titlul national.

Clasificarile se bazeaza pe nota acordata stilului de conducere de catre sistemul FleetBoard Analiza Performantei. Acesta este compus dintr-o serie de factori, precum stilul preventiv de conducere, schimbarile treptelor de viteza, dar si comportamentul de franare si, luand in considerare gradul de dificultate, ofera o analiza obiectiva a utilizarii camionului.
Rezultatele stilurilor individuale de conducere sunt analizate si actualizate zilnic pe parcursul lunii iunie pe site-ul www.driversleague.com. Anul acesta, o noua caracteristica este disponibila, iar companiile si soferii pot utiliza aplicatia Driver’s League pentru iPhone si iPad, care le permite sa isi acceseze rezultatele oricand. O functie speciala permite utilizatorului sa fie la curent cu clasificarea oricarui prieten si cu evolutia performantei soferului si echipei.

Cel mai bun sofer din fiecare tara se va califica in captivanta finala din septembrie. in acel moment, in urma unor probe practice speciale, cel mai bun sofer de camion Mercedes-Benz din lume va fi incoronat.

Partenerii editiei din acest an a FleetBoard Drivers’ League sunt: MICHELIN si Krone, dar si Mercedes-Benz TrailerAxleSystems, Voith, UTA, Mercedes-Benz CharterWay si FERNFAHRER. Acestia ii vor rasplati pe cei mai buni soferi cu premii atractive:

Premiul I: Traieste intens experienta Truck Race  din Spania alaturi de UTA. UTA va trimite doua persoane la Madrid pentru o saptamana, pentru a urmari campionatul european de curse pentru camioane, din data de 2 octombrie, 2011, din Jarama. Aceasta include bilete pentru cursa, dar si asigurarea transportului si cazarii cu demipensiune.

Compania careia ii apartine soferul castigator va primi trei luni de utilizare gratuita a unui autocamion cu semiremorca, incluzand FleetBoard Managementul Vehiculelor, oferit de Mercedes-Benz CharterWay.

Premiul al II-lea: Bilete VIP la DTM pentru cursele finale din 22 – 23 octombrie, la circuitul din Hockenheimring, incluzand acces la zonele VIP, servicii exclusive de catering si cazarea peste noapte pentru doua persoane, din partea Mercedes-Benz TrailerAxleSystems.

Premiul al III-lea: Un set de patru anvelope – de iarna sau de vara – pentru un autoturism, din partea MICHELIN.
Companiile ai caror soferi s-au plasat pe locurile al doilea si al treilea vor primi fiecare cate un set de sase anvelope destinate camioanelor – dispunand de profilele X® ENERGY™ SAVERGREEN XF si XD de la MICHELIN.

Toti ceilalti finalisti vor primi ceasuri de inalta calitate din partea MICHELIN.

„FleetBoard Drivers’ League este o perioada speciala a anului cand creste entuziasmul a mii de soferi de camion si companii, prin demonstrarea abilitatilor lor de conducere si prin competitia sportiva,” a declarat Markus Lipinsky, director general al Daimler FleetBoard. soferii de camion arata ca isi pot gestiona deplasarile cu fiablitate si eficienta, economisesc combustibil pentru companiile lor si reduc emisiile de CO2.

Pentru mai multe informatii, sfaturi si pentru inregistrare, accesati site-ul www.driversleague.com.

TRUCKERMANIA.
Despre Liga soferilor FleetBoard

FleetBoard Drivers’ League este o competitie anuala dedicata stilului economic de conducere a camioanelor, careia i se alatura companii de transport si logistica din intreaga lume. Timp de patru saptamani, toate deplasarile participantilor vor fi monitorizate de catre sistemul FleetBoard Analiza Performantei. Acesta ia in considerare gradul de dificultate in clasificarea listelor nationale ale FleetBoard Drivers’ League si utilizeaza varii factori, precum stilul preventiv de conducere, variatia vitezei, dar si comportamentul de franare. Cei mai buni soferi de camion din fiecare tara vor fi invitati la finala din Germania. Aici, provocari incitante in materie de conducere economica, sigura si abila vor determina castigatorul final. FleetBoard Drivers’ League 2011 se afla la cea de-a noua editie, iar in fiecare an i se alatura din ce in ce mai multi participanti din intreaga lume. in 2010,  au participat 8.000 de soferi de la 240 de companii. Performantele din ce in ce mai inalte din topul listelor de clasificari dovedesc ca numarul soferilor si companiilor preocupate de implementarea unor stiluri de conducere care sa protejeze resursele este in crestere.

Despre FleetBoard
Daimler FleetBoard GmbH este unul dintre liderii de piata din Europa in sectorul telematicii autovehiculelor comerciale. Sistemele si serviciile FleetBoard sunt concepute special pentru managerii de flota, dispeceri si pentru soferii camioanelor, autobuzelor si autovehiculelor comerciale usoare de toate marcile, din toate sectoarele industriale.  De multi ani FleetBoard este cunoscut ca un sistem de management al flotelor, ce asigura o eficienta economica crescuta si transparenta, dar si o tehnologie usor de operat, ce sprijina conducatorii auto in activitatea lor de zi cu zi.  Cu sediul in Stuttgart, compania este o filiala 100% Daimler, precum si o unitate testata si certificata de catre DEKRA, in conformitate cu DIN EN ISO 9001:2008. De la lansarea sa pe piata in anul 2000, FleetBoard a fost instalat in peste 75.000 de autovehicule pentru circa 2000 de clienti.

Contact:
Stelian Campean

[email protected]

+40 (0)21 2004 681

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here