GLK la verificarea de primavara: Alessandra Stoicescu, Catalin stefanescu si Bobby Voicu isi pregatesc SUV-urile pentru Proiect4

0
735

Pachet verificare primavara: un demers Mercedes-Benz After-Sales la care au participat si initiatorii Proiect4 (www.proiect4.ro): Alessandra Stoicescu, Catalin stefanescu, Bobby Voicu si GLK-urile lor. In cadrul acestui demers pot participa toti proprietarii de autovehicule Mercedes-Benz din Romania pana pe 15 mai 2011, inclusiv.

Proiect4 powered by Mercedes-Benz GLK: o prietenie remarcabila intre trei dintre cele mai perseverente personaje in domeniul in care isi desfasoara activitatea (Alessandra Stoicescu, Catalin stefanescu si Bobby Voicu) si Mercedes-Benz GLK
Bucuresti –  Alessandra Stoicescu, blogger-ul Bobby Voicu si Catalin stefanescu se pregatesc pentru noi actiuni in cadrul Proiect4 (www.proiect4.ro) powered by Mercedes-Benz GLK. in acest sens, cei trei si-au pregatit si GLK-urile in Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz Romania.
Astfel, indiferent daca este vorba despre drumul catre comuna Batrana, de traseul catre cetatea Libida sau de ruta spre Maliuc (Delta Dunarii), Sandra, Bobby si Catalin le vor parcurge la bordul unor SUV-uri Mercedes-Benz GLK aflate intr-o stare impecabila.
Mai exact, in cadrul demersului Pachet Verificare Primavara, cele trei GLK-uri au avut parte de testarea franelor si a sistemului de franare, verificarea lamele stergatoare de parbriz, verificarea nivelului lichidului pentru spalarea parbrizului, verificarea / reglarea duze sistem spalare parbriz si verificarea luminilor (functionare si reglare).
Pachet Verificare Primavara este o initiativa Mercedes-Benz After-Sales din cadrul Mercedes-Benz Romania si este adresat tuturor proprietarilor de autovehicule care apartin marcii germane din Romania. Pana pe 15 mai 2011, toti acestia pot beneficia de serviciile oferite la un pret special de 99 Ron, cu TVA inclus.
Proiect4 powered by Mercedes-Benz GLK
Proiect4 este o initiativa Mercedes-Benz, prin intermediul modelului GLK, sustinuta de eforturile voluntare ale unor oameni care impartasesc idealuri comune. Astfel, in cadrul acestui proiect, Alessandra Stoicescu, Catalin stefanescu si Bobby Voicu (alaturi de Mercedes-Benz GLK) si-au propus asumarea a trei cauze nobile si identificarea solutiilor necesare sustinerii acestora.
Alessandra Stoicescu, prezentatoarea Antenei 3 a ales sa sprijine si sa ofere speranta celor care traiesc in comunitatile izolate din Romania. Sandra a inceput acest demers in septembrie 2009, cand si-a indreptat atentia asupra locuitorilor din comuna Batrana din judetul Hunedoara,  care se confrunta cu lipsa unui sistem de alimentare cu apa curenta si a unui sistem de canalizare.
Catalin stefanescu, realizatorul si prezentatorul emisiunii Garantat 100%, una dintre cele mai longevive si apreciate emisiuni culturale din Romani, si-a indreptat atentia catre modul in care locuitorii zonei pot ajunge mai aproape de un trai in conditii decente, fie ca este vorba de copiii din acele sate sau de intreaga comunitate.
Bobby Voicu, unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri din peisajul online romanesc,  sprijina intentiile si demersurile atunci cand vine vorba de arheologia din Romania. Astfel, Bobby a ales sa sustina o cauza nascuta din pasiunea sa pentru cetatile si monumentele istorice aflate pe teritoriul Romaniei, care din cauza nepasarii, au intrat in uitare. El si-a concentrat atentia asupra cetatii Libida, aflata intr-o situatie delicata.
Mai multe informatii despre Mercedes-Benz si Proiect4 sunt disponibile online la: www.proiect4.ro, www.media.mercedes-benz.ro si www.mercedes-benz.ro.
Contact:
Camelia Dejeu
[email protected]
+40 21 2004 420

Monica Floristean
[email protected]
+40 21 2004 574

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here