Top cele mai ieftine locuinte din Sudul Capitalei

0
724

Va invit sa dam o raita impreuna prin Sudul Capitalei si sa facem impreuna un top al … topurilor 3. Mai exact, gasiti mai jos, cele mai  ieftine locuinte vechi aflate la vanzare in aceasta zona, dar si cele mai ieftine apartamente noi, precum si cele mai scumpe proprietati care se afla pe piata in acest moment.

Top 3 cele mai ieftine apartamente vechi: 
1.16.000 euro. –  an constructie:1975. Garsoniera se afla in cartierul Berceni, in zona Aparatorii Patriei. Apartamentul nemobilat se afla la etajul trei al unui bloc din beton, cu patru niveluri. Locuinta nu are prea multe imbunatatiri, dar este curata, peretii sunt zugraviti cu vinarom, iar usa este metalica. 
2.24.000 euro. Garsoniera confort 2 – an constructie: 1970-1977.  Amplasata la etajul 6 din 10 intr-un imobil civilizat situat in imediata vecinatate a Pietii Sudului, garsoniera are o suprafata utila este de 24 metri patrati. La capitolul imbunatiri regasim parchet, gresie, faianta. 3.31.000 euro. Apartament de doua camere semidecomandate – an constructie: 1975. Apartamentul situat la ultimul etaj al unui bloc cu 10 niveluri, din in zona Berceni Luica are 40 de metri patrati utili si a fost renovat cu parchet,  gresie, vinarom, faianta, geamuri termopan, usa metalica, contor apa si contor caldura.

Top 3 cele mai ieftine apartamente noi:
1.27.000 euro. Apartament decomandat – an constructie 2011. Locuinta situata in zona Oltenitei, aproape de intrarea in Popesti Leordeni are 27 mp – suprafata utila, centrala proprie, parchet, gresie, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, usa metalica, contor apa, contor caldura, precum si parcare proprie. Imobilul  are vedere mixta si acces stradal.
2.37.000 euro. Apartament cu doua camere – an constructie 2011, suprafata utila 46 mp. Proiectul este situat in zona noua a orasului Popesti-Leordeni si este inconjurat de imobile cu regim mic de inaltime si mari suprafete verzi. Cele 16 apartamente ce compun ansamblul,
beneficiaza de o curte comuna si sunt racordate la toate utilitatile. Dezvoltatorul a optat in exclusivitate pentru apartamente de 2 camere, toate fiind accesibile inclusiv prin Prima Casa, iar beneficiarul final poate opta pentru personalizare, incepand cu placajele ceramice
(parchet, usi interioare, vopsele lavabile), toate acestea fiind incluse in pretul final.
3.40.000 euro. Apartament in vila, 2 camere – an constructie: 2010. Locuinta din Berceni are 50 mp – suprafata utila,  fiind situata la etajul unu al constructiei cu 4 niveluri.  Printre dotari se numara centrala proprie a apartamentului, parchet, gresie, vinarom, faianta, geamuri termopan, calorifere aluminiu, usa metalica.
Va lasam pe voi sa faceti propriul top al raportului calitate/pret pentru cele sase proprietati de mai sus. Mergem mai departe cu topurile noastre si urcam catre o alta “treapta” financiara si de confort.

Top 3 cele mai ieftine vile
1.75.000 euro. vila P+1 – An constructie: 2011. Vila cu 3 dormitoare, 4 camere se afla in zona  Berceni, in cartierul Mamina.Cladirea de 115 metri patrati, suprafata utila este amplasata pe un teren de 250 de metri patrati, ceea ce lasa loc unei curti de 180 de metri patrati, in care este deja amenajata o parcare de doua locuri. Accesul de la si catre acest ansamblu in care se afla mai multe astfel de vile cochete, se face direct din sos Berceni ,fara a mai fi necesar alegerea unor rute ocolitoare in situatii generate de traficul urban .
Ansamblul dispune de iluminat stradal,drumuri de acces si drumuri interioare asfaltate, alei de beton si trotuare amenajate,gard de imprejmuire pe toate laturile.
2.79.000 euro. Vila P+1 – An constructie: 2010. Livingul, cele 2 bai, 3 dormitoare si 2 terase sunt distribuite pe o suprafata utila de  175 metri patrati. Totalul terenului aflat la dispozitia proprietarului este de 450 metri patrati. Vila are incalzire cu centrala proprie, parchet, gresie, vinarom, faianta, geamuri termopan, usa metalica, curte betonata, hidrofor, este placata exterior cu polistiren, are acoperis tabla tip Lindab, si bineinteles accesul la toate utilitatile este garantat.
3.85.000 euro. Vila P+1 – an constructie: 2011. Imobil individual situat la intrare in Popesti – Leordeni in spatele statie de metrou Dimitrie Leonida, avand un regim de inaltime de P+1 cu o suprafata utila de 100mp dispusi pe 220mp teren . La parter vom gasi un living ,o bucatarie si un grup sanitar . La etaj vom gasi trei dormitoare si o baie. Imobilul se vinde finisat complet interior exterior cu gresie, faianta , parchet , centrala si obiecte sanitare la interior , izolat interior exterior, vopsea structurata , curtea amenajata

Top 3 cele mai scumpe proprietati
1.450.000 euro.Vila S+P+2+M mobilata – an constructie 2008. Foarte deosebit ca si arhitectura, imobilul se distinge prin eleganta, stil, bun gust si rafinament in amenajare, compartimentare si pozitionarea spatiilor conex. Vorbim de un teren de 250 de metri patrati, o suprafata utila de 400 de metri patrati, precum si o curte de 1100  metri patrati, garaj interior, 4 grupuri sanitare, 3 balcoane.
Bineinteles este dotata cu centrala proprie, parchet, faianta, geamuri termopan, carora li se adauga jaluzele verticale, lampi, spoturi, aplice, galerii perdele, calorifere aluminiu, aer conditionat, sistem de alarma, interfon, usa metalica, telecomanda garaj, bucatarie modern mobilata, bucatarie echipata cu frigider, cuptor microunde, combina frigorifica, aragaz, hota, masina de spalat. In curtea iluminata  este amenajata o superba gradina, dar si o mica livada, precum si un spatiu pentru gratar.
2.1.525.000 euro. Teren intravilan de 6.100 metri patrati. 250 euro/metru patrat. Intreaga suprafata se preteaza pentru constructii, avand o deschidere de 50 de metri, precum si acces stradal, curent electric 220V, apa, canalizare, gaze, telefon, mijloace
3. 3.000.000 euro. Hala. Unul dintre putinele spatii industriale de dimensiuni mari aflate la vanzare in sectorul 4. Se preteaza inclusiv pentru spatii de birouri intrucat pe terenul de 4.800 metri patrati se afla o constructie de 3 niveluri cu o suprafata de 600 metri patrati pe fiecare etaj.
Topul a fost realizat de catre consultantii Premier Service, in urma unei cercetari de piata care a cuprins toata zona de sud a capitalei si comunele limitrofe. Premier Service, Compania imobiliara a Zonei de Sud, a fost conceput in anul 1994, fiind lansat oficial la data de  13 februarie 1995. In prezent, din portofoliul companiei fac parte cateva zeci de proiecte, o mare parte dintre ele reprezentate in exclusivitate, din sectorul 4 al Capitalei, Popesti, Berceni, Metalurgiei, Oltenitei, Brancoveanu, Giurgiului, Tineretului, Vacaresti , Vidra, Leordeni, Frumusani.
Prin departamentele sale specializate,Premier Service ofera servicii complete de consultanta, analiza si cercetare a pietei, apoi de implementare si promovare a proiectelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here