TNI: de 11 ani evenimentul pietei imobiliare din Romania

0
793

Targul National Imobiliar (TNI) a implinit 11 ani de cand reprezinta cu success piata imobiliara din Romania.

TNI este evenimentul definitoriu pentru sectorul imobiliar din Romania ce reuneste in acelasi loc si timp companiile prestigioase, profesionistii in domeniu, presa de specialitate si publicul larg.
Expozitia TNI are loc de doua ori pe an, primavara si toamna, intr-o locatie de exceptie: Palatul Parlamentului din Bucuresti (cea mai scumpa cladire din lume, cea mai mare constructie administrativa din lume, si a doua dupa Pentagon, raportandu-se la numarul de metri patrati).

Lansat in anul 2005, Targul National Imobiliar marcheaza trendurile in imobiliar, creeaza oportunitati de afaceri si vine in sprijinul companiilor expozante cu o platforma de promovare si dezvoltare a activitatii ce si-a dovedit eficienta pe parcursul celor peste 22 de editii ale TNI.

in cadrul acestui eveniment, companiile isi pot prezenta evolutia, realizarile si ofertele unui public direct interesat de entitatile economice ce activeaza in industria de real estate.
Masura de pret aflata la indemana expozantului este feed-backul primit imediat de la potentialul client in privinta ofertei companiei, ce se coreleaza cu analiza directa a concurentei.
Vizitatorii expozitiei au posibilitatea de a obtine o perspectiva de ansamblu asupra pietei imobiliare, pot discuta si negocia direct cu persoanele din top managementul companiilor, pot obtine oferte personalizate si beneficiaza de reduceri substantiale valabile in timpul evenimentului.

Se doreste ca piata imobiliara din Romania sa ajunga la nivelul celor din vestul Europei si in acest sens inca din anul 2010 organizatorii Targului National Imobiliar TNI realizeaza parteneriate de imagine cu expozitiile consacrate la nivel international, cum ar fi MIPIM Horizons – targ imobiliar international organizat la Cannes. in anul 2015 s-au pus bazele unei noi colaborari benefice pentru piata imobiliara din Romania si mai ales pentru expozantii TNI: parteneriatul cu organizatorii EXPO IRE, expozitia similara din Roma, Italia.

Va invitam sa vizitati si editiile Targului National Imobiliar din 2016 ce au loc in perioada 15-17 aprilie si 30 septembrie- 2 octombrie!
Pentru detalii accesati websiteul evenimentului si
pagina de Facebook a Targului National Imobiliar TNI.

Eveniment mediatizat prin IMOPEDIA.RO;
Parteneri: SudRezdential.RO, Mervani Invest, Romania Green Building Council;
Parteneri media: Casa Lux, Casa de vacanţa, Practic-Idei pentru casa, gradina şi apartament, Bursa Construcţiilor, Jurnalul de Afaceri, Business Adviser, Business Point, Ziare.com, Arena Construcţiilor, DezvoltatorImobiliar.ro, Business 24, Casesigradini.ro, Magazinuldecase.ro; Ro-imobile.ro, Imobiliare.NET, Buzzu.ro, Rezidential.net, Anuntul.ro, TopEstate.ro, Efin.ro, Grandimobiliar.ro, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here