tIMOn: Zacaria Group, reprezentanta unui grup investitor din Malta, intra pe piata rezidentiala locala cu o investitie de 20 milioane de euro

0
804

Dezvoltatorul imobiliar Zacaria Group intra pe piata rezidentiala locala cu un proiect de 280 de locuinte – vile si apartamente in nordul Capitalei, zona din ce in ce mai cautata de cumparatorii de locuinte dar si de investitori. Agentul exclusiv al proiectului este compania imobiliara Imoteca iar lansarea proiectului se va face la tIMOn pe 24 martie.

Constructia proiectului a inceput in toamna anului trecut, iar investitia este estimata la 20 de milioane de euro.

Complexul, denumit American Village va cuprinde 207 apartamente si 72 de vile.

„Am inceput sa marketam acest proiect inca de anul trecut, iar interesul pentru locuintele din Amercian Village este peste asteptari. Persoanele care sunt interesate sa cumpere locuinte sunt in general tineri, de peste 35 de ani, cu familie si care vor sa faca un update al locuintelor. Credem ca vom reusi sa vindem toate locuintele din proiect inainte de finalizarea constructiei”, a declarat Rafaela Nebreda, directorul general al Imoteca, broker exclusiv al proiectului.

Proiectul American Village este dezvoltat pe Strada Drumul Bisericii.

Proiectul va fi dezvoltat in mai multe etape, in prima dintre acestea urmand să fie disponbile 72 de vile, iar in faza a doua, care va incepe in iulie 2016, vor fi ridicate 6 blocuri de cinci etaje, cu 207 apartamente de 2, 3 si 4 camere.

Vilele au cate 5 camere si sunt disponibile in 4 variante: Montana: 53 de vile, 290 mp construiti din care 227 mp utilizabili, Nevada: 2 vile, 319 mp construiti din care 295 mp utilizabili, Texas: 10 vile, 240 mp construiti din care 183 mp utilizabili si Maryland: 7 vile, 235 mp construiti din care 182 mp utilizabili.

Ansamblul dispune de 210 locuri de parcare, din care 60 supraterane si 150 subterane.

Pe acoperisul celor 6 blocuri vor exista gradini verzi, care vor putea fi accesate direct de pe balconul apartamentelor aflate la ultimul etaj. Toate apartamentele beneficiaza de terase spatioase, deschise, privelistea unora dintre ele fiind deschisa catre Lacul Pipera.

Din cele 207 apartamente, 76 au 2 camere si pot fi cumparate cu preturi cuprinse intre 65.000 euro + TVA si 72.000 euro + TVA, 113 cu 3 camere si cu preturi de 78.000 euro + TVA -120.500 euro + TVA si 18 cu 4 camere si pretui de 103.000 euro + TVA-120.500 euro + TVA.

Preturile vilelor sunt cuprinse intre 160.050 de euro si 200.000 de euro +TVA.

Zacaria Group isi desfasoara activitatea de peste 11 ani in Romania si face parte din Grupul Alf Mizzi & Sons, grup fondat ca o afacere de familie. Desi si-a extins portofoliul de investitii in domenii variate, cei peste 100 de ani de exerienta au pastrat intact caracterul si traditia unei afaceri inceputa in familie.

“Compania noastra este recunoscuta in special pentru proiectele industriale de amploare de pe teritoriul Romaniei, detinand in acest moment peste 200.000 de metri patrati de spatii industriale in Sibiu, Alba Iulia, Arad, Oradea si Craiova. In acelasi timp, am dezvoltat cu success proiecte imobiliare precum Golden Valley Residence – 72 de apartamente, Eva Residence – 46 de vile, Grand Residence – 138 de apartamente, iar proiectele actuale includ dezvoltarea a inca 250 de vile, toate in judetul Sibiu. Toate acestea confirma standardele inalte de calitate ale companiei noastre”, a declarat Jonathan Diamantino CEO Zacaria Group.

American Village reprezinta unul din pariurile Zaccaria Group pe piata romaneasca avand in vedere ca bucurestenii vor sa aiba locuinte de calitate.
“Proiectul este plasat ideal, reprezentand solutii pentru cei care cauta o casa care permite accesul rapid catre mijlocul orasului, dar si catre aeroport sau catre zona de business Pipera. Fata de proiectele initiale, am regandit planurile apartamentelor pentru a imbunatati conditiile de viata, iar noile layout-uri vin cu suprafete generoase si cu compartimentari bine gandite”, a adaugat X.

Imoteca are peste 12 ani de experienta pe piata romaneasca, coordonand si adminstrand un portofoliu important de proiecte. IN prezent, Imoteca este agentul exlusiv de marketing si vanzari pentru unele dintre cele mai reprezentative proiecte rezidentiale din Romania, totalizand 1.300 de locuinte in 10 proiecte din Bucuresti – Timisoara 58, Vernescu Residence, Popa Nan, Rotasului Apartments, Aviatiei Apartments, Parisian Views, American Village, Docentilor 2-4.

Targul Imobiliar National tIMOn se va desfasura in perioada 24-27aprilie 2016 in Piata Constitutiei din Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here