tIMOn – locuinte, joburi, carti si … inventii

0
1234

Cea de-a XXIV-a editie tIMOn s-a deschis astazi, 24 aprilie 2014, in Piata Constitutiei din Bucuresti , reusind sa aduca laolalta mai multe noutati decat oricand. Reducerile ajung pana la 19000 € iar vizitatorii pot gasi atat orice fel de locuinta, cat si locuri de munca in domeniul imobiliar, termostatul inteligent TERMnet si…o casa din carti. Orice vizitator tIMOn va primi, odata cu biletul de intrare, un voucher de 90 RON pentru cumparaturi pe elefant.ro.

Lansari de proiecte la tIMOn

In premiera si  exclusivitate  la tIMOn, agentia Real Time lanseaza un nou complex rezidential –  Bujorului Residence – situat in zona Ultracentrala a Craiovei. Este pentru prima oara cand in Craiova se pregateste o dezvoltare rezidentiala de dimenisiuni atat de mari: 8 blocuri totalizand 235 apartamente cu 2,3 si 4 camere si penthouse-uri.

Domus Stil lanseaza astazi ansamblul Trend Residence, ansamblu de 200 de unitati locative, toate vile. Cea mai mica dintre case va avea o suprafata de 163 mp si va costa 79.900 €.

Un alt ansamblu nou, de case, dezvoltat in zona Corbeanca, se lanseaza la tIMOn cu preturi spectaculoase: 50.000 € pentru case de 124 mp.
Casa modulara

O noutate extrem de interesanta va prezenta la targ Premier House: casa modulara, pe structura metalica. Aceasta se construieste in maxim 30 de zile, are finisaje de cea mai buna calitate, o suprafata de 135 mp si un pret de 40.000€ incluzand finisajele.

Reduceri generoase

Cu cea mai mare reducere din targ, de 19.000 €, vine ansamblul Flamingo Park. Alte reduceri speciale pentru vizitatorii tIMOn sunt oferite de catre Domus Stil pentru un apartament de 2 camere in ansamblul Confort City – 15.000 € sau puteti gasi in proiectul Felicity, promovat de catre Coldwell Banker, pana la 13.000 € pentru un apartament de 3 camere. Tot reduceri spectaculoase, de pana la 8500 €, are dezvoltatorul Adama, la standul caruia vizitatorii vor primi premii surpriza. Reduceri intre 500 – 3000 € doar pentru tIMOn ofera cea mai mare parte a expozantilor din targ.

Locuri de munca

Agentia imobiliara Victoria Consult organizeaza la tIMOn cea de-a doua editie “Zilele carierei Victoria Consult”. La standul acestora sunt asteptati toti cei interesati sa profeseze in domeniul imobiliar.

Termostatul inteligent

Pentru prima oara in cadrul unui targ imobiliar, va fi prezentat Termnet, termostatul intelligent care poate reduce cu pana la 30% costurile la facture de gaze, dispozitiv inventat de curand de un inventator roman, Bogdan Dobrica.

“Pentru ca unul din obiectivele tIMOn este de a sustine calitatea constructiilor rezidentiale romanesti suntem bucurosi sa promovam solutii eficiente bazate pe inventica romaneasca. Vom promova solutia TERMNET pentru ca reprezinta intr-adevar un beneficiu real atat pentru constructori, dar mai ales pentru utilizatorii finali. Solutia reprezinta o oportunitate atat pentru Asociatiile de Proprietari cat si pentru administratiile publice locale, ceea ce arata ca oricand putem gasi solutii adecvate de reducere a costurilor de incalzire fara a afecta confortul proprietarilor.” (Vlad Vlasceanu, director tIMOn)

ANL pentru a doua oara in cadrul unui targ imobiliar din Romania

Pentru a doua editie consecutiv, ANL este prezenta la tIMOn, punand astfel bazele unui parteneriat pe termen lung. ANL isi propune sa promoveze in cadrul targului proiectele noi prin credit ipotecar din localitatile Alba Iulia, Ploiesti, Alexandria, Busteni, Mangalia, Campina, Timisoara si Brasov .
Casa din carti elefant.ro

Vizitatorii targului vor putea admira standul mallului online elefant.ro, reprezentand o casa construita exclusiv din carti. Pentru ridicarea casei au fost necesare 4000 de volume, iar constructia s-a intins pe durata a cateva zile.

“Respectand ideea pe care o sustinem de foarte multi ani, aceea ca o casa nu reprezinta nici metri patrati, nici tone de beton, ci locuinta care i se potriveste fiecarei familii, gazduim la tIMOn o casa…pentru suflet: o casa realizata integral din carti, in care elefant.ro ii invita pe toti vizitatorii sa se relaxeze.” (Vlad Vlasceanu, director tIMOn)

Targul Imobiliar National tIMOn va fi deschis de joi 24 aprilie pana duminica, 27 aprilie, in Piata Constitutiei din Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here