IMMOFINANZ Group anunta noi contracte in portofoliul de birouri din Romania

0
1191

IMMOFINANZ Group, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori si investitori imobiliari din Romania si cel mai mare proprietar de birouri din Bucuresti, anunta semnarea unor noi contracte care maresc gradul de ocupare a mai multor cladiri din portofoliul companiei: Iride Business Park, Victoria Park si S-Park.

„Suntem incantati sa consolidam relatiile cu clientii nostri, aproape toate noile contracte fiind continuarea unor parteneriate pe termen lung. Acestea arata capacitatea noastra de a oferi clientilor proprietati adaptate nevoilor lor specifice”, a spus Sorin Visoianu, Country Manager Office & Logistics pentru Romania si Bulgaria al IMMOFINANZ Group.

Genpact Romania, companie de outsourcing, este unul dintre chiriasii cu cea mai mare vechime din portofoliul IMMOFINANZ Group in Romania. Colaborarea a inceput in anul 2005, cand compania a inchiriat o suprafata de 4.000 de metri patrati in Iride Business Park. De-a lungul timpului, Genpact a ajuns la o suprafata totala inchiriata de 12.500 de metri patrati. incepand cu luna aceasta, Genpact si-a extins contractul cu aproape 3.200 de metri patrati, ajungand la o suprafata totala inchiriata de peste 15.500 de metri patrati si devenind unul dintre cei mai mari chiriasi din portofoliul grupului. Iride Business Park se afla in nordul Bucurestiului, in cea mai noua zona de birouri a orasului si are o suprafata inchiriabila de 92.878 de metri patrati. Cladirile sunt organizate pe mai multe nivele de inaltime, de la unu la opt etaje, cu acces facil catre metrou.

incepand cu luna februarie a acestui an, Victoria Park si-a marit portofoliul de chiriasi. Cladirea se afla aproape de Aeroportul Baneasa si Baneasa Shopping Center si are o suprafata inchiriabila de 15.319 de metri patrati. Retailerul de incaltaminte Deichmann a inchiriat 960 de metri patrati aici, dupa ce in trecut a detinut un contract de subinchiriere pentru aproape 400 de metri patrati in S-Park.

Chirias al Victoria Park din decembrie 2006, Euronet Services si-a prelungit contractul si a extins suprafata inchiriata in cladire, la peste 600 de metri patrati.

Vestas CEU Romania, filiala locala a producatorului danez de turbine eoliene, va inchiria incepand cu luna viitoare o suprafata de peste 630 de metri patrati in S-Park, unde a fost sub-chirias in ultimii trei ani.

S-Park are o suprafata de 34.186 de metri patrati, iar in ultimii doi ani a avut o rata de ocupare constanta, de peste 97%. Suprafata este organizata pe opt nivele: doua subterane, parter si cinci etaje. Cladirea este situata in zona de nord a Bucurestiului, la doar 10 minute de aeroport.

IMMOFINANZ Group se pozitioneaza ca o companie profitabila in industria imobiliara din Romania, in sectorul cladirilor de birouri, fiind cel mai mare proprietar de birouri din Bucuresti, cu patru proprietati de clasa A in locatii bine amplasate. in total, Grupul detine noua proprietati in sectorul cladirilor de birouri, cu o suprafata inchiriabila totala de 206.418 de metri patrati si o valoare de aproximativ 349 milioane de euro la 31 ianuarie 2014. Printr-o gestionare dinamica a activelor, echipa IMMOFINANZ se asigura ca toate proprietatile sunt imbunatatite constant si aduse la cele mai inalte standarde pentru a-si pastra valoarea pe termen lung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here