The Public Advisors va face comunicarea pentru Indesit si Hotpoint

0
1020

Incepand cu luna februarie a acestui an, agentia de comunicare The Public Advisors gestioneaza conturile de comunicare Indesit si Hotpoint, aflate in portofoliul Indesit Company, lider in productia de electrocasnice din Europa.

Strategia anuala de comunicare pentru cele doua branduri vizeaza cresterea awarenessului in randul publicului tinta, intarirea pozitionarii pe piata in segmentele aferente, dar si intarirea comunicarii pe zona de online si social media. Campania de comunicare va fi astfel axata pe urmatorii piloni: comunicare de produs, comunicare prin eveniment si digital media.

Debutul acestei colaborari coincide si cu infiintarea  Techno Team, o echipa de specialisti din cadrul The Public Advsisors specializata pe comunicarea de produse technology si IT&C.

„Am lucrat cu placere pentru solutionarea briefului, iar castigarea contului este confirmarea ca am fost pe aceeasi lungime de unda. Este un domeniu extrem de interesant si avem posibilitatea sa construim proiecte creative cu valoare clara pentru brand. Este un moment important pentru noi deoarece intrarea Indesit in portofoliu reprezinta si primul pas al Techno Team, un grup de specialisti dedicati acestui domeniu”, a declarat Raluca Mihalachioiu(foto), General Manager The Public Advisors.

„Agentia The Public Advisors a fost cea care a raspuns brief-ului dat, livrand o strategie integrata de relatii publice, creativa si coerenta. Consider ca am facut alegerea potrivita pentru momentul actual al celor doua marci si ca am pus bazele unei colaborari frumoase si de lunga durata”, a spus Rodica Stere, director de marketing Indesit Company, reprezentanta pentru Romania.

Primul proiect implementat de agentie pentru Indesit este campania „Support Your Hero”, ce integreaza tehnici de digital media, prin implicarea comunitatii de bloggeri si utilizarea unei platforme digitale, dar si tehnici clasice de relatii publice. „Support Your Hero” este o competitie ce se desfasoara la nivel european, iar planul de comunicare pentru Romania a fost gandit in acord cu strategia internationala.

Echipa The Public Advisors care se va ocupa de comunicarea Indesit si Hotpoint  este formata din Lidia Pitulea, Group Account Manager, Sorana Ionita – Senior Public Advisor si Florina Natu – Public Advisor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here