The Colosseum Shopping Centre: prezentarea oficiala a proiectului si dezvelirea machetei

0
773
colosseum-imobiliare

colosseum-imobiliareIncrederea s-a intors in Romania
14 iunie 2010 – Un centru spectaculos de cumparaturi si divertisment va fi creat in sectorul 1 al orasului Bucuresti: centrul comercial si parcul

 de retail The Colosseum vor cuprinde 190.000 m2 de spatii destinate comertului detailist, cu peste 480 de magazine si 8.500 de locuri de parcare, precum si 58.000 m2 alocati parcului de retail. Centrul va fi construit pe o suprafata de 620.000 m2 din zona Soseaua Chitilei.
In prima etapa de constructie, va fi construit un parc de retail – cu spatii comerciale de la 1.500 m2 la 19.500 m2, pe o suprafata totala de 58.000 m2. Printre chiriasii stabili se afla firme binecunoscute, precum hipermarketul Carrefour si reteaua de magazine do-it-yourself LeroyMerlin.

Modernizarea infrastructurii de circulatie si transport

Imbunatatirea infrastructurii zonei va asigura accesul facil la acest complex, prin intermediul unor pasaje conectate la o noua sosea cu trei benzi, asigurand un acces fara restrictii. Aproximativ 1.57 milioane de rezidenti locuiesc la mai putin de 30 de minute cu masina de The Colosseum si 1300 de masini trec in mod obisnuit pe langa complex, in orele de varf. Aceasta cifra va creste dupa finalizarea parcului de retail. Conceptul de transport prevede de asemenea si o noua linie de autoz, precum si o statie de tramvai, pentru un acces comod la The Colosseum.

Parteneri de proiect

Pentru realizarea acestui proiect unic, companii europene si nord-americane de nievl mondial s-au angajat sa alcatuiasca o echipa de experti fara egal. Planul arhitectural este creat de arhitectii de la Leach Rhodes Walker, una dintre firmele prestigioase din Marea Britanie si Romania. Planificarea extensiva a structurii tehnice si de transport este condusa de companiile internationale de inginerie Waterman International si WSP Group.

Prezentarea proiectului si dezvelirea machetei centrului

Nova Imobiliare a invitat un distins auditoriu la prezentarea proiectului si dezvelirea machetei centrului, in data de 15 iunie 2010, orele 19,00, la Radisson Blu Pool Side din Bucuresti. Mai mult de 200 de invitati – intre care si personalitati de prim rang ale scenei politice, economice, financiare, media si oameni de cultura – vor lua parte la o prezentare deosebita si un cocteil, in timpul carora investitorii vor prezenta proiectul publicului si vor dezveli spectaculoasa macheta oficiala a intregului centru The Colosseum.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here