Albalact a primit statutul de Furnizor al Casei Regale

0
1050
albalact-casaRegala

albalact-casaRegalaBucuresti, 14 Iunie 2010 – Compania Albalact Alba Iulia a primit statutul de Furnizor al Casei Majestatii Sale Regelui Mihai I ca semn de recunoastere si de apreciere a calitatii produselor oferite.

 De un an de zile, compania Albalact furnizeaza Casei Regale produse lactate precum cascaval Raraul si De Albalact, iaurt Zuzu, lapte Zuzu si telemea De Albalact.
Acordarea calitatii de Furnizor implica un inalt standard al produselor si serviciilor, constanta, seriozitate si inalt profesionalism din partea companiei comerciale.

Titlul de Furnizor al Casei Majestatii Sale Regelui a fost inmanat presedintelui Albalact, Raul Ciurtin, chiar de catre Majestatea Sa Regele Mihai I, in cadrul unei ceremonii specifice.

„Suntem onorati sa intram in familia restransa a furnizorilor Casei Regale, mai ales ca timp de peste un deceniu ne straduim sa dovedim ca un producator autohton de lactate poate aduce pe masa romanilor produse de calitate inalta si sigure pentru consum, fara sa altereze traditia retetelor folosite si a gustului. Putem spune ca am trecut examenul de calitate si in lumea aristocratiei. Obtinerea acestei distinctii nu este facila si ne confirma inca o data increderea pe care consumatorii romani, de rand sau de vita nobila, o au in produsele Albalact”, declara Raul Ciurtin, presedintele si directorul general al Albalact Alba Iulia.

Cu o traditie de 38 de ani pe piata romaneasca a lactatelor, Albalact a devenit societate pe actiuni in 1999, iar zece ani mai tarziu a ajuns in top 4 producatori de lactate din Romania. Albalact si-a castigat renumele de lider pe piata laptelui pasteurizat si UHT cu brandurile sale Zuzu si Fulga, cu respectarea traditiei, a standardelor europene de calitate, o politica de preturi competitiva, ambalaj modern si inovatie. Zuzu ocupa primul loc pe piata laptelui pasteurizat cu 29% cota de piata in volum (MEMRB retail audit, Ian-Dec 2009), iar Fulga este numarul 2 pe piata laptelui UHT cu 19.5% cota de piata in volum (MEMRB retail audit, Ian-Dec 2009). Potrivit acelorasi analize MEMRB, Albalact este lider de piata si pe segmentul untului de masa, cu brandul omonim De Albalact. Cu smantana Albalact, compania ocupa locul doi pe acest segment.

In 2008, Albalact a intrat pe segmentul branzeturilor cumparand pachetul mnajoritar de actiuni al societatii Raraul Campulung Moldovenesc. Societatea este specializata in domeniul productiei de branzeturi, inclusiv produse traditionale tip cascaval, cas si urda, in productia de lapte praf, unt si produse proaspete tip smantana, iaurt, lapte batut tip sana si lapte pentru consum, sub brandul omonim Raraul. Albalact produce peste 60 de sortimente de lactate sub marcile Fulga, Zuzu, Albalact si Raraul.

 

 

 

***

Compania Albalact – Alba Iulia este unul dintre primii cinci producatori de lapte si produse lactate din Romania. infiintata in anul 1971 si transformata in societate comerciala pe actiuni in 1990, Albalact a fost privatizata in 1999. Compania Albalact are peste 500 de angajati si peste 6000 de actionari si este listata la categoria a II-a a Bursei de Valori Bucuresti. Din 2009, Albalact detine 93,6% din pachetul de actiuni al societatii Raraul Campulung Moldovenesc. in prezent, Albalact comercializeaza produse proaspete pasteurizate si UHT sub brand-urile sale Fulga, Zuzu, De Albalact si Raraul.

Pentru informatii suplimentare contactati:
2activePR; Tel: 224.08.85
Raluca Balota; 0745.050.172

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here