Terenuri de vanzare in zona Ultracentrala din Bucuresti

0
1072
terenuri de vanzare in Bucuresti regatta imobiliare

Interesul in continua crestere pentru terenurile puse in vanzare in zona Ultracentrala din Bucuresti arata interesul investitorilor pentru a cumpara in Bucuresti terenuri cu un mare potential de dezvoltare pentru proprietati rezidentiale si comerciale.

Vanzarile de terenuri din zona Ultracentrala reprezinta o veste cat se poate de buna pentru viitorul economic, acestea prevestind viitoare investitii in Bucuresti. In continuare, va vom prezenta cateva oferte din categoria

Terenuri de vanzare de pe site-ul celei mai mari agentii imobiliare din Bucuresti cu capital integral romanesc, Regatta.

 

Zona Victoriei – Titulescu – Vanzare de terenuri pentru centre comerciale si business la preturi mai accesibile

 

Cu acces facil spre polii mediului business, centrele comerciale, institutii universitare si gara, terenurile scoase la vanzare in zona Piata Victoriei si imprejurimi atrag atat investitorii interesati de construirea resedinteor, cat si de dezvoltarea de cladiri comerciale sau de birouri.

 

Pretul de vanzare al unui teren cu o suprafata de 461mp este de 500 000 Euro + TVA. Localizat in zona Victoriei-Titulescu, terenul beneficiaza de un front stradal de 25m, drumul de acces avand o latime de 8m. Terenul este racordat la retelele de gaz, current electric, apa curenta si canalize si suporta un edificiu cu o inaltime de 21 m, pe o arie construita de 351,50 mp și o arie desfasurata de 2775,74mp.
Mult mai generos, cu o suprafata de 595mp si front stradal de 25m, permitand o constructie cu doua subsoluri, parter, cinci etaj si retragere. Planul de ocupare teritoriala a terenului disponibil spre vanzare la 750 000 Euro fara TVA este de maxim 45%.

 

Universitate, Bucuresti – cele mai ridicate preturi din zona ultracentrala pentru ofertele de terenuri

 

Cu o deschidere deosebita spre institutiile financiare, academice si culturale, zona ultracentrala se mentine in interesul cumparatorilor si investitorilor deopotriva. Favorizat de amplasarea ultracentrala cu o deschidere de 3 fronturi stradale de 12, 13 si 9 ml, terenul se vinde cu o suprafata de 232mp este ideal atat pentru constructii rezidentiale, cat si comerciale. Disponibil la un pret de 2000Euro/mp, terenul pus in vanzare este pozitionat intr-o zona protejata beneficiaza de conectare la retelele de gaz, curent electric si canalizare, sustinand o constructive de 4 niveluri si mansarda.
In apropierea parcului Cismigiu, un teren de 183 mp cu un front stradal de 14ml este disponibil spre vanzare la pretul de 195.000 EUR. Cu un coeficient de utilizare de max 2.5 si un plan de orgaizare teritoriala de max 65%, pe teren se poate ridica un edificiu de 16 m inaltime cu subsol, demisol, parter, doua etaje, si al treile retras.

 

Parcul Carol este cea mai avantajoasa zona centrala pentru piata vanzarilor de terenuri din Bucuresti

 

O zona avantajata de apropierea de Piata Unirii, centre comerciale si gara, zona Parcul Carol din Bucuresti se impune in special gratie hotelurilor, restaurantelor si cluburilor ce s-au deschis in ultimii ani. Cu toate acestea, zona se mentine foarte atractiva pentru piata vanzarii de terenuri gratie preturilor favorabile investitiilor, un teren cu o suprafata de 207 mp cu doua fronturi stradale de 15 si 8 m este disponibil spre exemplu la 90 000 Euro.

 

Zona Primaverii isi mentine dominatia in segmentul de vanzari terenuri de lux in Bucuresti

 

Gratie amplasarii deosebite, in cea mai „ravnita zona din Bucuresti, in apropierea centrelor business, terenurile la vanzare din zona Primaverii se impune pentru investitii rezidentiale sau in segmentul cladirilor de birouri. Cu un pret de 3200Euro/mp poate fi achizitionat un teren cu o suprafata de 529 mp. Dispunand de toate utilitatile si prezentand un front strada de 20m, terenul suporta un edificiu cu o inaltime maxima de 13m sub un coefficient de utilizare de 2.5 si un plan de organizare teritoriala de 40%.

 

Pe langa terenurile aflate in vanzare in zona Ultracentrala din Bucuresti, Regatta are de asemnea in portofoliu si terenuri in zonele din afara Bucurestiului, pretabile pentru investitii rezidentiale, industriale si comerciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here