La ROMEXPO incepe Summer Bazar – Targ estival de bunuri de larg consum

0
799

In acest weekend la ROMEXPO are loc prima editie a Summer Bazar – Targ estival de bunuri de larg consum. Timp de trei zile, intre 27 si 29 iunie, bucurestenii sunt asteptati la sesiuni de shopping estival si distractie pe masura.

Cei aproximativ 100 de expozanti vor aduce antichitati, decoratiuni interioare, produse hand-made, produse traditionale si bio, bauturi alcoolice si non-alcoolice, dulciuri,  produse apicole,  produse cosmetice, imbracaminte, incaltaminte, marochinarie si accesorii, carti si produse pentru copii, artizanat si cadouri.

In plus, vizitatorii Summer Bazar vor mai avea parte de flash mob-uri antrenante, cursuri de teatru, demonstratii sportive, face-painting, schite, momente si monologuri celebre, portrete, caricaturi si demonstratii barista.

Intrarea este libera, iar cei care vor ajunge pe parcursul celor trei zile la Summer Bazar vor beneficia de reduceri de pana la 50%, oferte last-minute, concursuri si numeroase premii oferite de expozanti.

Cumparaturile si distractia – vor caracteriza prima editie a Summer Bazar – Targ estival de bunuri de larg consum, intre 27 si 29 iunie la ROMEXPO!

Evenimentul va fi continuat de inca doua editii in luna iulie, respective: 11 si 13 iulie si 18 – 20 iulie.

Programul de vizitare al evenimentului este:
27 – 29 iunie 2014: intre orele 12.00 – 20.00
Intrarea este libera!
Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.summer-bazar.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here