Regatta: Inchirieri spatii comerciale in Bucuresti

0
1185
Spatii comerciale de inchiriat Bucuresti pe site-ul agentiei imobiliare Regatta

Piata spatiilor comerciale de inchiriat din Bucuresti nu este numai un segment edificator al pietei imobiliare, ci si un adevarat indicator al situatiei economice a tarii. Practic, cu cat mai multe companii reusesc sa incheie contracte de inchirieri de spatii in care sa-si desfasoare activitatea comerciala, cu atat economia da semne mai puternice si mai importante de revenire. In acest articol vom analiza 3 oferte de inchirieri spatii comerciale in Bucuresti de pe site-ul agentiei imobiliare Regatta.

 

Ofertele de spatii comerciale de inchiriat din zona Dorobanti

 

Inchirierea acestui spatiu comercial din zona Dorobanti se face pentru doar 1300 Euro / luna. Situat in imediata apropiere de Bulevardul Dacia si soseaua Stefan cel mare, acest spatiu comercial face parte dintr-o cladire noua de spatii comerciale, toate acestea fiind de inchiriat pentru sume decente, dispunand de amenajari ultra moderne. Interioarele cladirii in care se inchiriaza aceste spatii comerciale beneficiaza de servicii de paza, accesul prin receptie garantand o securitate sporita a spatiului. Amenajarea spatiului include geamuri termopan si parchet, spatiile dispunand de aer conditionat, posibilitatea conectarii la reteaua de internet si telefonie. Acesta poate fi gasit in categoria de inchirieri spatii comerciale in Dorobanti de pe site-ul agentiei imobiliare Regatta. Pretul chirieri de 1300 Euro / Luna nu include costul utilitatilor, suprafata utila a acestui spatiu comercial fiind de 130 mp, beneficiind si de un loc de parcare.

 

Spatiile comerciale de inchiriat din Centrul Vechi pentru cafenele, restaurante sau cluburi

 

Centrul Vechi este una dintre cele mai cautate zone pentru inchirieri de spatii comerciale, deoarece in orice moment al zilei, ca urmare a asocierii cu distractia, Centrul Vechi garanteaza multiple oportunitati prin spatiile pretabile pentru cafenele, restaurante, sau cluburi. Un spatiu comercial cu o suprafata de 129 mp pentru parter si 127 mp pentru demisol este disponibil pentru inchiriere contra a 6700E/an. Atat pozitionarea, cat si vitrina de 15 ml recomanda acest spatiu comercial, aflat in curs de amenajare, pentru o cafenea sau un restaurant. O suprafata generoasa, de 336 mp si o dispunere tip parter si etaj sunt atribute ce permit convertirea unui spatiu comercial din Centrul Vechi in mai multe concepte precum cafenelele, restaurantele, dar si cluburile. Mai mult, intrarea separata pentru spatiul aflat la etaj garanteaza flexibilitate pentru exploatarea de proiecte diferite. Intreg spatiul comercial este de inchiriat pentru 4032 Euro fara TVA. Acesta, precum si multe alte oferte de inchirieri spatii comerciale in Centrul Vechi pot fi accesate de asemenea pe site-ul Regatta.ro.

 

Zona Decebal este printre cele mai scumpe pentru inchirierile de spatii comerciale

 

Intr-unul dintre punctele fierbinti ale orasului, bulevardul Decebal, artera cu un important trafic pietonal si auto, gratie cafenelelor si restaurantelor aflate in zona, spatiile comerciale ating chirii mai ridicate. In apropierea Pietei Alba Iulia, unul dintre centrele financiare din Bucuresti, un spatiu comercial cu o suprafata utila de 260mp este disponibil in schimbul unei chirii de 7000 Euro fara TVA. Potentialul comercial al acestui spatiu de inchiriat este sustinut de cafeneaua si terasa functionale, amenajate in 2014. Aflat la parter, spatiul este oferit complet mobilat si utilat cu mese, scaune, instalatie de sunet Boose, sistem complet ventilatie, bar, etc. Spatiul permite atat conversia cu terasa, cat si acoperirea acesteia pentru utilizarea deplina a suprafetei. Acesta din urma se poate gasi doar in sectiunea de spatii comerciale de inchiriat din zona Decebal de pe site-ul Regatta Imobiliare.   Acestea sunt insa doar cateva din spatiile comerciale disponibile pe site-ul agentiei imobiliare Regatta, alaturi de acestea, vizitatorii avand posibilitatea sa vada sute de spatii comerciale de inchiriat si de vanzare, in cele mai importante zone din punct de vedere comercial din Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here