Teatrului National de Opereta "Ion Dacian" prezinta: Expozitia fotografica: Personaje feminine in spectacolele

0
597

Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” sarbatoreste Ziua Internationala a Femeii printr-o expozitie fotografica dedicata Personajelor feminine din spectacolele Teatrului National de Opereta.

Expozitia poate fi vizitata in foaierul teatrului pe toata durata lunii martie 2012 si include personaje feminine bine-cunoscute din cele mai indragite spectacole de opereta si musical, intruchipate de artistele Teatrului National de Opereta „Ion Dacian”.

Cele 25 de fotografii expuse fac parte din arhiva teatrului si urmaresc sa surprinda diferitele tipologii ale personajelor feminine specifice spectacolului muzical. Expozitia include, pentru fiecare fotografie, si o scurta descriere a personajului, invitand privitorii sa patrunda in lumea fascinanta a conteselor, a balurilor opulente, in lumea cabaretelor pariziene sau in suburbiile Buenos Aires-ului. In foaierul Teatrului National de Opereta „Ion Dacian” se vor regasi fotografii cu personaje bine-cunoscute precum Julieta („Romeo & Julieta”, musical, regia KEROR), Rosalinda („Liliacul”, regia Razvan Ioan Dinca), Doamna Danvers („Rebecca”, cel mai recent musical al Teatrului National de Opereta „Ion Dacian”, regia Atilla Béres), Hanna Glavary („Vaduva vesela”, regia Attila Béres) si Stazi („Silvia”, regia KEROR).

Pentru detalii si intrebari va stam la dispozitie la numarul de telefon 0758111270 sau la adresa de e-mail [email protected]

Accesul este liber.

Teatrul National de Opereta „ION DACIAN” este o institutie publica de cultura finantata de Ministerul Culturii si Patrimoniului National Parteneri principali: Primaria Municipiului Bucuresti Consiliul General al Municipiului Bucuresti Cu sprijinul: Primaria Sectorului 1 – Bucuresti

Parteneri principali:

Primaria Municipiului Bucuresti
Consiliul General al Municipiului Bucuresti

Cu sprijinul:
Primaria Sectorului 1 – Bucuresti

Parteneri:

Howard Johnson

Five’s

Dracula – Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film

Diva Hair

New Andrei Style

Parteneri media:
Radio Romania Cultural
Radio Romania International
Romania Libera
Affichage
Media Bloc
Spin Media
Revista BeWhere
Revista Flacara
Zoom
Port.Ro
Oops Media
Acasa.Ro
Liternet.Ro
Actualitatea Muzicala
Auto Expert
Yacht Expert
TABU
The Marketer
Bussiness Woman
ArtAct Magazine
calendarevenimente.ro
looms.ro
feminis.ro
onlinegallery.ro
24 FUN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here