Teatrul National de Opereta "Ion Dacian" anunta programul "Serilor Copiilor" 17-18 martie 2012

0
801

Sambata, 17 martie si duminica, 18 martie, de la ora 19.00, Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” organizeaza o noua serie a atelierelor „Serile Copiilor”. In timp ce parintii sunt invitati la spectacolul „Rebecca”, cea mai noua productie de musical a teatrului, cei mici sunt asteptati la „Serile copiilor”, la Atelierul de Povesti Interactive si Poezii, sarbatorind astfel si Ziua Internationala a Poeziei (21 martie 2012).

Atelierele „Serile Copiilor” sunt parte a proiectului cultural-educational „Creste prin Arta!” (www.cresteprinarta.blogspot.com) si sunt destinate copiilor cu varsta intre 3 si 8 ani. Atelierele sunt concepute pentru a facilita accesul celor mici la diverse activitati si mijloace de exprimare artistica, stimuland creativitatea si increderea in sine a copiilor, incurajandu-i sa participe la exercitii de imaginatie si socializare.

ATELIER DE POVESTI INTERACTIVE SI POEZII, coord. Mioara Ifrim 17 martie, ora 19.00, in timpul spectacolului „Rebecca” 18 martie, ora 19.00, in timpul spectacolului „Rebecca” Atelierul combina intr-un mod imaginativ si amuzant elemente de naratiune, proiectii de filme si diafilme, teatru si cantec, oferindu-le celor mici ocazia de a participa la diverse jocuri si exercitii de comunicare si creativitate.

Alaturi de Mioara Ifrim, solista a Teatrului National de Opereta „Ion Dacian”, copiii isi pot dezvolta abilitatile personale si sociale prin jocuri de memorie si atentie, exercitii de agilitate si miscare, inventand povesti si punandu-si la lucru imaginatia. Si pentru ca sambata, 17 martie, este Ziua Internationala a Poeziei, copiii se vor intrece si la inventat rime si poezii cat mai haioase. Accesul in incinta Studioului se face cu 30 de minute inaintea inceperii spectacolului, in baza biletelor de intrare la spectacol (parintii) si la atelier.

Pretul unui bilet pentru copii este de 15 RON. Biletele sunt disponibile la Casa de bilete a Teatrului National de Opereta „Ion Dacian”, tel. 021 313 63 48 si pe site-ul www.eventim.ro. Inscrierile se pot face la adresa de e-mail: [email protected]. Pentru orice informatii suplimentare, va stam la dispozitie la numarul de telefon 0751 177 084, pe blog-ul proiectului www.cresteprinarta.blogspot.com si pe pagina de facebook http://www.facebook.com/CrestePrinArta.

TNO „ION DACIAN” este o institutie publica de cultura finantata de Ministerul Culturii si Patrimoniului National

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here