Rus Savitar anunta deschiderea magazinelor Casa Rusu din Bistrita si Suceava in regim de franciza

0
813

Bucuresti, 15 Martie 2012 Rus Savitar anunta deschiderea a doua noi magazine Casa Rusu in regim de franciza pe 16 martie, in doua orase importante: Bistrita si S uceava. Magazinele sub franciza Casa Rusu, cinci la nivel national, vor comercializa aceeasi gama de produse ca magazinele traditionale Casa Rusu

si vor fi sustinute de Rus Savitar pentru a derula campanii de marketing si pentru a-si consolida po zitia la niv el loc al.
Cristian Rusu, Director General Casa Rusu: „In octombrie 2011 am deschis primele trei magazine in sistem de franciza, o strategie prin care dorim sa ne sporim prezenta in cele mai importante orase din tara. Vom continua sa ne dezvoltam, atat in zona de productie ca si in cea de retail, in curand vom deschide cel de-al treilea magazin Casa Rusu din Bucur esti, in Colentina.” Magazinele Casa Rusu sunt situate in zone importante din punct de vedere comercial, cel din Bistrita este plasat in pe strada Calea Moldovei 15A si beneficiaza de o suprafata de 400 metri patrati, iar cel din Suceava este situat in incinta Complexului Comercial Bucovina, la etajul al patrulea si pune la dispozitia clientilor o suprafata de 600 mp.

A devenit deja o traditie ca fiecare magazin nou deschis sa fie sarbatorit cu promotii, astfel ca produse precum biblioteca Raluca, coltarul Anca si dormitorul Palermo vor putea fi achizitionate la preturi speciale in toate magazinele Casa Rusu din tara. Rus Savitar a initiat de asemenea lucrarile pentru dezvoltarea capacitatii de productie a mobilierului tapitat. in urma acestei investitii, de aproximativ cinci milioane de euro, vor fi create in jur de 400 noi locuri de munca, iar productia va fi de 10.000 de unitati de mobilier tapitat pe luna.

Rus Savitar si-a inceput activitatea in anul 1994 ca retailer de mobila, in scurt timp devenind unul dintre cei mai mari producatori de mobilier din PAL din Romania. Este ca marime al doilea producator de mobilier din PAL din Romania, cu o capacitate totala de productie de 18 000 de garnituri de mobilier lunar si 2 000 de seturi de mobilier tapitat/ luna, activitatea de productie si logistica desfasurandu-se pe o suprafata de 100 000 mp.

Casa Rusu reprezinta divizia de retail a companiei Rus Savitar si se doreste a fi puntea de legatura directa dintre producator si clientul final, fara intermediul altor comercianti si dealeri. Pe langa magazinele Casa Rusu deja existente in Timișoara, Sibiu, Cluj Napoca, Deva, Pitesti, Brasov, Arad, Rm. Valcea, Targu Jiu, Slatina si Bucuresti, urmeaza in urmatoarea perioada extinderea retelei cu noi locatii in punctele cele mai importante din teritoriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here