Ghidul Vinul.Ro 2012

0
1215
coperta_ghid_vinulro2012

Pentru al treilea an consecutiv, Vinul.Ro va lansa cartea „Ghidul Vinul.Ro“, editia 2012, volum care va avea o abordare diferita fata de predecesoarele sale.

coperta_ghid_vinulro2012Ghidul Vinul.Ro 2012 este un instrument informativ menit sa vina atat in ajutorul clientilor obisnuiti, fara prea multe cunostinte in domeniul vinurilor, dar si al pasionatilor impatimiti de acest domeniu.
In editia 2012 a „Ghidului“, pe langa judecatile critice impartiale despre vinurile romanesti, cititorii vor gasi si informatii relevante despre toate regiunile viticole ale Romaniei si despre producatorii de vinuri care activeaza in zonele respective.
Anul acesta, editorii revistei nu au mai luat la „puricat“ oferta de vinuri romanesti din magazinele de retail ca in anii anteriori, din contra, obiectul analizei a fost reprezentat de producatorii de vinuri din intreaga tara si produsele acestora. Avand acest instrument la indemana, cititorii Ghidului Vinul.Ro 2012 vor putea afla mai multe detalii despre oamenii care stau in spatele anumitor vinuri, despre diferentele dintre tipurile de „terroir“, despre strategiile producatorilor privind piata si produsul in sine, dar in acelasi timp vor fi mai feriti de riscul de a da bani buni pe produse indoielnice.
Ghidul este impartit in mai multe sectiuni, una pentru fiecare dintre cele sapte mari regiuni viticole ale tarii (Oltenia, Dealu Mare, Vrancea, Moldova, Dobrogea, Transilvania si Banatul). Pentru fiecare regiune in parte s-a incercat o descriere cat mai elocventa, atat din punct de vedere viticol, cat si din punct de vedere economic, istoric si social. Fiecare producator este caracterizat si cu ajutorul unei „fise tehnice“. De asemenea, fiecare vin degustat si prezentat in carte este insotit de fotografia sticlei, informatii despre producator, pretul de retail, precum si notele de degustare si punctajele acordate de catre editorii Vinul.Ro.
Ghidul Vinul.Ro este tiparit fullcolor, in conditii grafice deosebite si va putea fi gasit in magazinele specializate de vin din Bucuresti si din tara, precum si prin vanzare directa pe internet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here