SUBWAY® deschide un nou restaurant in Bucuresti

0
937

Cea mai mare retea de restaurante din lume, SUBWAY®, se extinde in Romania. Pe Bulevardul Iuliu Maniu 486, in apropiere de Militari Shopping Center si Business Center Militari, s-a deschis un nou restaurant al brandului cunoscut pentru sandwich-urile gustoase, pregatite cu cele mai proaspete ingrediente.

In acelasi timp, SUBWAY® inaugureaza in Bucuresti parteneriatul cu OMV Petrom. Este primul restaurant din Capitala (si al treilea din tara), deschis intr-una din statiile companiei. Mai mult, din primavara, va fi primul SUBWAY® cu program non-stop din Bucuresti. Pana atunci programul de functionare este 7:00-23:00 in fiecare zi.

Noul restaurant este deschis din 4 decembrie, dar lansarea oficiala va avea loc pe 29 ianuarie, cu o oferta speciala: la fiecare sandwich de 15 cm cumparat, clientii primesc unul gratis.

Cu o suprafata de 120 de metri patrati si 28 de locuri la mese, noul SUBWAY® din Militari este destinatia ideala pentru clientii statiei Petrom, dar si pentru cei care lucreaza in cladirile de birouri din complexul West Gate. in plus, restaurantul se adreseaza si studentilor din campusul cu acelasi nume si soferilor care parasesc orasul pe autostrada A1 (Bucuresti – Pitesti). De la inceputul acestui an se vor efectua livrari in zona de Vest a Bucurestiului.

Noii clienti vor descoperi un restaurant creat pe noua directie de design SUBWAY® Metropolitan decor: un spatiu modern si prietenos, unde fiecare detaliu a fost luat in considerare pentru a crea o atmosfera perfecta. Mai mult, din primavara, pe clienti ii va astepta si o terasa spatioasa.

Proprietarul francizei, Cristian Dumitru, detine inca un restaurant SUBWAY® in Bucuresti Mall Vitan.

Lantul SUBWAY® a fost infiinţat in anul 1965, in orasul Bridgeport din SUA, de catre Fred DeLuca si Dr. Peter Buck. Este cel mai mare lant de restaurante din lume, cu peste 44.500 in 110 tari. in prezent, in Romania sunt deschise 26 de restaurante, iar in Bucuresti, 12. Sandwich-urile SUBWAY® sunt, in mare parte aceleasi oriunde in lume, restaurantele din diferite tari respectand toate acelasi meniu de baza, la care se adauga cateva optiuni locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here