SUA avertizeaza asupra riscului de izbucnire a unor violente dupa moartea lui ben Laden

0
654
casa-alba

casa-albaStatele Unite le-au cerut luni cetatenilor americani aflati in strainatate sa dea dovada de prudenta, afirmand ca exista riscul producerii unor „violente antiamericane” dupa anuntul privind moartea lui Osama ben Laden, in urma unei operatiuni americane in Pakistan.

Departamentul de Stat ii avertizeaza pe cetatenii americani care calatoresc sau locuiesc in strainatate in legatura cu potentialul ridicat de izbucnire a unor violente antiamericane, tinand cont de recentele activitati antiteroriste din Pakistan”, se arata intr-un comunicat oficial.

„Data fiind incertitudinea si volatilitatea actualei situatii, cetatenii americani aflati in zone unde evenimentele recente pot provoca violente antiamericane sunt sfatuiti ferm sa isi limiteze deplasarile in afara resedintei sau hotelului si sa evite adunarile si manifestatiile”, adauga Departamentul de Stat.

Presedintele american, Barack Obama, a anuntat duminica seara ca ben Laden a fost ucis in cursul unei operatiuni militare americane in Pakistan. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here