Studentul în sesiune: Topul celor mai comandate preparate în perioada examenelor

0
2740

Studenții români aflați în plină sesiune comandă mâncare de pe Internet mai ales seara și preferă cartofii prăjiți, ciorba de văcuță și burgerii. Potrivit datelor foodpanda.ro, cea mai mare platformă de food ordering din România, comanda medie înregistrată în zonele campusurilor studențești din Capitală și Cluj-Napoca se ridică la circa 35 de lei.

Majoritatea studenților din București aflați în plină sesiune comandă online ciorbă de văcuță, noddles cu pui și pachețele de primăvară. La prânz, dar mai ales seara, se înregistrează cele mai multe comenzi online provenite din zonele căminelor studențești din Capitală.

Conform datelor foodpanda, preferințele culinare ale studenților din Cluj-Napoca sunt ușor diferite față de cele ale studenților din București. Astfel că, în perioada examenelor aceștia comandă în mod preponderent cartofi prăjiți, burgeri și pizza diavola. În ceea ce privește intervalele orare în care studenții din Cluj-Napoca plasează cele mai multe comenzi pe platforma foodpanda, acestea se situează în jurul prânzului, dar mai ales seara.

În timpul sesiunii, studentul nu are timp să piardă pe drumul până la restaurant sau să gătească. Așa că, mulți dintre ei aleg să își comande preparatele preferate online, simplu și rapid, având în vedere că timpul necesar plasării unei comenzi prin aplicația foodpanda este de 1 minut”, declară Radu Bălăceanu, Country Manager foodpanda România.

Potrivit datelor centralizate de companie, comanda medie înregistrată de platformă de la începutul sesiunii și până în prezent este de aproximativ 35 de lei.

Chiar și așa, au existat persoane care au plasat comenzi mult mai mari. Astfel că, cea mai mare comandă făcută de la începutul sesiunii, până în prezent, a fost de 70 de sandvișuri Subway, cu adresă de livrare în București.

Despre foodpanda

foodpanda.ro este cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din România, colaborând, în prezent, cu peste 400 de restaurante din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Ploiești, Oradea, Galați, Craiova, Sibiu și Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here