5 motive pentru a instala un sistem de alarma la domiciliu

0
1661

Cat de importanta este pentru tine siguranta personala? Dar siguranta membrilor familiei tale? A locuintei tale sau a obiectelor tale de valoare? Instalarea sistemelor de alarma la domiciliu va poate oferi siguranta propriei persoane, familiei si proprietatii voastre.

Aveti nevoie de mai multe motive pentru care ar trebui sa instalati un sistem de alarma profesionist, asa cum sunt cele de la Foxys? Iata principalele 5 motive pentru care ar trebui sa faceti asta.

1.Descurajeaza activitatea infractionala

Cu alte cuvinte, simpla prezenta a unui sistem de securitate la domiciliu ii va descuraja pe multi infractori sa actioneze. Asta pentru ca ei vor fi constienti ca sunt foarte multe sanse sa fie prinsi de proprietarul casei sau de politie. Deci, daca infractorii vad camere de supraveghere, sansele sa actioneze vor scadea.

2.Protejeaza proprietatile si obiectele de valoare

Un sistem de alarma la domiciliu este o prima linie de aparare pentru a va pastra proprietatea si obiectele de valoare in siguranta. Un astfel de sistem va avertiza politia daca se intampla ceva rau, ceea ce mentine siguranta atat a proprietatii, cat si a obiectelor tale de valoare.

3.Permit supravegherea de la distanta a casei tale

Sistemele moderne de securitate pentru locuinte ofera proprietarului posibilitatea de a vedea ce se intampla acasa si cand sunt plecati, folosind dispozitive inteligente. Proprietarul va putea vedea cand cineva intra in casa, inclusiv cand copiii se intorc de la scoala. Sistemul de alarma se poate arma si dezarma de la distanta. Daca camerele de securitate sunt instalate, impreuna cu sistemul de securitate pentru locuinte, proprietarul poate vedea, de asemenea, cand cineva se plimba in jurul casei.

4.Preturi mai mici la asigurarea locuintei

Companiilor de asigurari nu le place riscul. Daca aveti un sistem de securitate la domiciliu, riscul unei spargeri este redus. De aceea companiile de asigurari vor scadea ratele de asigurare ale proprietarilor de case din cauza acestui risc scazut. Acesta poate fi un avantaj pentru cei care cumpara o proprietate si sunt ingrijorati de costurile suplimentare care vin pe langa ratele la banca.

5.Va poate avertiza in legatura cu scurgeri de gaze sau incendii

Multe sisteme de securitate la domiciliu sunt dotate cu detectie de incendiu si monoxid de carbon. Daca senzorii de alarma detecteaza o problema, sistemul va avertiza sistemul central de monitorizare, in timp ce va trimite o alarma sonora oricui din casa. Acest lucru va poate oferi timpul necesar de a iesi din casa, in timp ce serviciile de urgenta sunt pe drum.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here