ELKO Romania a organizat un curs Milestone de pregătire pentru proiectarea și administrarea sistemelor XProtect Advanced

0
1336

ELKO Romania alături de Milestone Systems se implică activ pe piața soluțiilor de securitate din România și a organizat în perioada 19-20 august un curs de pregătire pentru parteneri. Prin acest curs avansat participanții au acces la cunoștințele necesare pentru proiectarea și administrarea sistemelor de supraveghere Milestone XProtect Advanced – XProtect Expert și XProtect Corporate.

Pe măsură ce tehnologia a evoluat, și provocările din domeniul securității s-au accentuat, soluțiile create pentru protejarea obiectivelor de diverse tipuri s-au diversificat și au devenit mai flexibile și mai inteligente. În acest context, alegerea produsului potrivit și implementarea, respectiv configurarea sa corectă, reprezintă etape esențiale în proiectarea unui sistem eficient. Milestone Systems este lider pe piața sistemelor de video management (VMS), dezvoltând și furnizând cele mai moderne și compatibile platforme, iar acordarea certificării GDPR-ready pentru XProtect Corporate 2019 R2 de către EuroPriSe confirmă acest lucru. Practic, Milestone XProtect Corporate 2019 R2 este prima soluție de management video importantă din lume care se bucură de această distincție, ce acoperă toate funcțiile sale de bază, garantând nu numai respectarea standardelor și legislației în vigoare, ci și securizarea sistemului per ansamblu.

Pentru siguranța optimă a obiectivelor este necesară educația continuă a partenerilor și utilizatorilor. De aceea, ELKO Demo & Traning Center a găzduit în zilele de 19 și 20 august Milestone Solution Design – un curs de două zile, în cadrul căruia participanții au acces la cunoștințele necesare pentru proiectarea sistemelor de supraveghere Milestone XProtect Expert și XProtect Corporate. Participanții se specializează și certifică astfel pentru a le oferi clienților protecția cât mai bună a obiectivelor și optimizarea randamentului investițiilor realizate în acest domeniu. În cadrul trainingului s-a utilizat soluția Milestone Solution Design Model, alături de instrumente suplimentare furnizate în timpul cursului, iar ghidarea cursanților s-a realizat de un trainer profesionist, care a pus la dispoziție expertiza sa în cele mai bune practici Milestone.

Cursurile tehnice oferite de Milestone Systems: Milestone Solution Design, Technical Configuration Level 1 și Technical Configuration Level 2 sunt programe de curs deja cu tradiție în domeniul securității, asigurând buna pregătire a specialiștilor, de la tehnicieni de instalare și configurare, până la proiectanți de soluții și cei care vând aceste soluții. De asemenea, Milestone Systems pune la dispoziția partenerilor și o platformă de eLearning – Partner Learning Portal – care a atins recent pragul de 100 000 de absolvenți, compania având la ora actuală peste 10 000 parteneri certificați. În plus, canalul de YouTube Milestone conține 113 tutoriale video extrem de apreciate, cu peste 100 000 de vizualizări înregistrate până acum. În condițiile în care, din cei aproape 17 000 parteneri Milestone Systems din cele 155 de țări, trei sferturi sunt utilizatori începători ai soluțiilor Milestone, iar o treime sunt utilizatori începători ai tehnicilor de supraveghere video IP. Toate aceste modalități de pregătire tehnică sunt considerate absolut necesare pentru formarea unor specialiști în proiectarea și instalarea unor sisteme de supraveghere video de calitate.

Această abordare de instruire și comunicare pe verticale coincide cu viziunea și cu filosofia de afaceri a distribuitorului autorizat ELKO, care a ales calea unei distribuții mai inteligente, bazate pe implicarea activă în schimbările care au loc în industrie. Compania și-a asumat rolul de furnizor nu numai de produse și soluții, ci și de cunoștințe, pe care le preia de la producători și le transmite mai departe, prin intermediul partenerilor, către utilizatori, pentru implementarea unor proiecte de succes. Scopul ELKO Demo & Trading Center este de a intermedia legătura dintre producători și clienți, prin organizarea de sesiuni de pregătire și instruire, precum sesiunea Milestone Solution Design care are loc în perioada zilele acestea la ELKO Demo Center. La această sesiune sunt invitați reprezentanții companiilor de securitate, integratorii, instalatorii, reprezentanți ai companiilor care implementează soluții de supraveghere video.

Despre Milestone Systems

Milestone Systems este liderul global al industriei de platforme IP software deschise pentru management video, tehnologie cu ajutorul căreia societatea poate obține un nivel ridicat de siguranță, proteja bunurile și îmbunătăți eficiența afacerilor. Milestone a creat în jurul acestei platforme deschise o întreagă comunitate, care stimulează colaborarea și dezvoltarea de soluții inovatoare, ce sunt integrate în tehnologia rețelelor de supraveghere video, caracterizate de fiabilitate și scalabilitate, demonstrate în peste 150 000 instalări la nivel mondial. Fondată în 1998, Milestone este companie independentă în cadrul grupului Canon. Pentru mai multe informații, vizitați www.milestonesys.com. Pentru știri și puncte de vedere, vizitați microsite-ul The Milestone Post. Pentru informații cu privire la mărcile înregistrate, vizitați pagina dedicată.

Despre ELKO Group și ELKO Romania

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse și soluții IT din regiune, reprezentând 400 de producători și oferind o gamă largă de peste 36.000 de produse și servicii către mai mult de 10.000 de companii, producători de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 31 de țări în Europa și Asia Centrală. Compania are peste 1.000 de angajați, iar cifra de afaceri a grupului în 2018 s-a ridicat la 1 768 de milioane USD (1 497 milioane EUR).

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT: soluții mobile, componente, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom. Pentru mai multe informații, vizitați www.elko.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here