Starea lui Adrian Paunescu este stationara, dar prognosticul ramane rezervat

0
669
doctor_diagnostic

doctor_diagnosticStarea poetului Adrian Paunescu este inca destul de grava, pacientul raspunde bine la tratamentul administrat, dar prognosticul ramane rezervat, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, medicul serban Bradisteanu, seful Clinicii de chirurgie cardiovasculara a Spitalului de Urgenta Floreasca.

 

„Daca facem comparatie cu starea grava in care a ajuns la spital, putem spune cu certitudine ca exista o ameliorare vizibila, dar nu putem vorbi despre depasirea oricarui risc. Prognosticul este in continuare rezervat „, a precizat medicul Bradisteanu.

Acesta a spus ca in cazul poetului Adrian Paunescu este vorba despre un tratament de lunga durata.

La sfarsitul saptamanii trecute, Bradisteanu declara ca starea sanatatii lui Adrian Paunescu s-a ameliorat putin, ca acesta corecteaza articolele pentru «Flacara», vorbeste cu prietenii la telefon, citeste presa si se uita la televizor.

Medicul preciza ca poetul urmeaza tratament pentru insuficienta cardiaca, si ca inima, rinichiul si ficatul sunt sustinute cu anumite substante. Potrivit lui Bradisteanu, diabetul, boala pe care Paunescu o are de zece ani, ar putea fi cauza complicatiilor actuale.

Poetul Adrian Paunescu a fost internat, marti, la Sectia Terapie Intensiva a Spitalului de Urgenta Floreasca, in stare grava, avand insuficienta cardiaca, hepatica si renala. (Sursa: Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here