Boem Club implineste un an de existenta

0
754

La mijlocul lunii decembrie, Boem Club, primul club de muzica dedicat amatorilor de muzica de toate varstele, va implini un an de existenta. La aniversare, care va avea loc printr-un concert sustinut de catre cursantii si profesorii Boem Club, sunt invitati sa participe toti amatorii de muzica, indiferent de varsta pe care o au.

 

Dupa un an plin de initiative culturale, de cursuri, preselectii, concerte si concursuri, echipa Boem Club se declara multumita de realizarile pe care le-a avut in acest an, prin atragerea unui numar mare de amatori de muzica pe care i-a transformat din auditori si spectatori, in interpreti, in initiati in lumea artei sunetelor.

Dincolo de componenta muzicala si de insusirea tehnicii instrumentale sau vocale, initiativa Boem Club aduce impreuna oamenii, copii si adulti pasionati de arta, de frumos, care reusesc, chiar si pentru o clipa,  sa se desprinda de grijile cotidiene si sa se transpuna intr-o lume participativa, prietenoasa, fara prejudecati. La fel ca si tema spectacolului de lansare si tocmai pentru a o sustine, titlul spectacolului care va celebra un an de existenta a Boem Club, se va intitula  „Muzica fara prejudecati”. Acest spectacol va aduce impreuna atat neinitiati in lumea muzicii, cat si interpreti consacrati si profesionisti.

„Speram ca prin activitatea noastra sa reusim sa imbunatatim si sa sustinem dezvoltarea culturala si cresterea calitatii vietii oamenilor din Bucuresti. Le multumim tuturor celor care sunt alaturi de noi si ne sprijina in aceasta initiativa”, spune Claudia ATANASOAE, General Manager, Boem Club

Persoana de contact: Ana IACOB, Office Manager [email protected]; Mobil : 0770 461 537

Bucuresti, 31 octombrie, 2010
———————

Despre Boem Club (www.boemclub.ro) Club este primul club de muzica din Bucuresti care ofera cursuri de muzica pentru toate varstele si orice nivel, tuturor celor care doresc sa invete sa cante.

Boem

Boem Club a luat fiinta in anul 2009, din dorinta de a oferi tuturor amatorilor de muzica posibilitatea de a invata sa cante intr-un cadru organizat si prietenos, intr-un ambient civilizat, curat, cald si placut.

Echipa Boem Club este o echipa tanara, formata din profesionisti care se adreseaza tuturor cursantilor si amatorilor de muzica cu aceeasi bunavointa, rabdare, prietenie, responsabilitate si respect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here