Starcraft 2 si WoW Cataclysm in oferta MyWin

0
603

Siteul de licitatii online MyWin va adauga servicii si optiuni suplimentare dedicate membrilor sai, in urma unei investitii suplimentare de 50.000 de euro. De asemenea, in oferta site-ului vor intra in aceasta vara cele mai cautate jocuri de computer ale anului, Starcraft 2 si World of Warcraft Cataclysm.

In aceasta vara, in oferta, MyWin va intra si mult asteptata parte a doua a celebrului joc de strategie Starcraft, site-ul pregatindu-se sa introduca printer bunurile licitate si ultimul expansion pack al World of Warcraft, denumit Cataclysm. Cele doua jocuri vor putea fi licitate la preturi foarte mici comparative cu valoarea lor de piata.
Printre produsele noi din oferta MyWin sunt un Ipad Apple 16Gb licitat la pretul de 100 de lei, cu o valoare de circa 2.500 de lei, o Skoda Fabia ce poate fi licitata la 700 de lei, iar pretul fara TVA este de minimum 8.100 de euro si un revelion in Maldive cu pret de licitatie de 100 de lei, dar cu o valoare de minimum 1.300 de euro de persoana. De asemenea, in licitatie a fost introdusa si o motocicleta Yamaha YZF-R6, pentru care se pot oferi maximum 300 de eli, in vreme ce pretul acesteia depaseste 10.000 de euro.
“Am investit pana acum 100.000 de euro in acest proiect si vom suplimenta investitia cu inca 50.000 de euro, pentru a spori gradul de atractivitate a site-ului. Suntem multumiti de evolutia sa de pana acum, dar incercam sa-l imbunatatim continuu”, a explicat Bjorn Hauge, actionarul majoritar al companiei care controleaza MyWin si country manager al fondului de investitii Romania Invest.
Cum functioneaza
Procedura este la indemana oricui: cel interesat trebuie sa se inscrie pe site, dupa care sa aleaga un produs pentru care doreste sa liciteze. Pentru fiecare produs se va stabili un pret maxim ce poate fi licitat. De exemplu, s-au oferit 97.10 lei pentru un produs cu pret maxim de 100 lei. Daca oferta s-a anulat (descalificat), inseamna ca un alt participant a licitat aceeasi suma. Aceasta oferta va fi afisata pe site, cu caractere de culoare rosu, ca descalificata (anulata). Daca oferta este unica, imediat se va vedea pozitia pe licitatie. Concret, daca oferta propusa este pe locul 3, asta inseamna ca oferta respectiva este unica, dar nu e cea mai mare, acesta fiind devansata de alte 2 oferte. Participantul trebuie sa propuna o oferta mai mare si sa ajunga pe primul loc. Castigatorul licitatiei va fi cel care la inchiderea licitatiei, intr-una din situatiile prezentate mai jos, va avea oferta unica cea mai ridicata in raport cu pretul maxim comunicat de organizator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here