Infinit Solutions a lansat Plazafotbal.ro: Fotbalul este acum si pentru femei

0
698

Plaza Romania, impreuna cu Infinit Solutions, au lansat pentru toti iubitorii fotbalului, dar mai ales pentru doamnele si domnisoarele care le sunt alaturi, platforma online plazafotbal.ro.

 
Aceasta platforma s-a nascut ca principal vehicul de comunicare al campaniei derulate de-a lungul verii in Plaza Romania si avand ca punct central Campionatul Mondial de Fotbal. Campania a fost dezvoltata din punct de vedere strategic, creativ si implementare de catre agentia de publicitate Propaganda, partea de strategie si implementare online fiind realizata de Infinit Solutions.
In timpul partidelor de shopping, partenerii doamnelor au putut viziona relaxati meciurile la cele mai inalte conditii tehnice intr-un decor special amenajat in Rotonda centrului comercial. Sau si-au putut petrece timpul concurand la jocuri cu premii instant, puse la cale de catre gazda evenimentelor. Evident, atat concursurile cat si premiile au avut mare legatura cu fotbalul.
Anda Marinescu, Director de Marketing Anchor Grup: “stim ca de multe ori meciurile de fotbal nu au aceeasi savoare pentru femei cum au pentru barbati, dar stim si ca shopping-ul trezeste sentimente similare. Campionatul Mondial devine astfel o oportunitate pentru toti. Amatori de fotbal sau nu – toata lumea are acum parte de surprize: zona VIP pentru cei care vor sa urmareasca meciurile si cupoane de cumparaturi pentru cei pasionati de shopping.”
Totodata, site-ul realizat de Infinit Solutions subliniaza cateva dintre preocuparile predominant masculine legate de fotbal: pronosticuri, pariuri, culorile echipelor participante la campionat. Printr-un design simplu si actual, platforma asigura o experienta utila si placuta vizitatorilor si beneficiaza de o structura intuitiva si de o interfata prietenoasa, cu accent pe culoare si informatie.
Alex Cernatescu, CEO Infinit Solutions: “Chiar daca echipa Romaniei nu participa la Campionatul Mondial, interesul pentru fotbal ramane foarte ridicat. impreuna cu partenerii nostri de la Propaganda am decis sa adoptam o alta abordare, complet noua, in care femeile sa fie motorul principal, iar activitatile sa fie dedicate in special orizontului lor de asteptare. Astfel, a prins contur ideea unei platforme simple care are pune accentul pe o ecuatie simpla, dar revelatoare: femeile iubesc shoppingul, barbatii iubesc fotbalul, iar Plaza Romania a gasit mixul perfect pentru a ii face pe amandoi fericiti. ?i el si ea pot paria pe echipa preferata, pot rezerva locuri pentru vizionarea meciurilor in zona VIP sau pot castiga diverse premii specifice interesului fiecaruia. Daca accesati plazafotbal.ro, veti vedea exact oportunitatile puse la dispozitie de Plaza Romania in acest sens.”
Platforma Plazafotbal.ro a fost disponibila pe toata durata Campionatului Mondial, asigurand o conexiune directa cu toti amatorii de fotbal si shopping. Retelele sociale sunt de asemenea un element esential in comunicarea proiectului, update-uri constante fiind postate atat pe Facebook cat si pe twitter.
Infiintata in 1997, compania Anchor Grup este unul dintre liderii de pe piata imobiliara din Romania. Compania detine o experienta vasta in dezvoltarea proiectelor de retail, rezidentiale si de cladiri de birouri. Principalele proiecte ale companiei sunt: Bucuresti Mall, primul centru comercial modern din Romania; Plaza Romania, Shopping MallDova, Anchor Plaza, si InCity Residences.
Infinit Solutions este una dintre cele mai puternice agentii independente de interactive din Romania. Pastrand focusul pe zona de online, Infinit Solutions utilizeaza competentele din ATL, BTL, PR, Media buying si planning pentru dezvoltarea unor platforme de comunicare integrate. Agentia dispune de resurse complete inhouse pentru dezvoltarea si gestionarea campaniilor integrate de digital trade marketing, BTL neconventional, mobile marketing, direct marketing inovativ si dezvoltarea de software customizat.
In portofoliul Infinit Solutions se afla clienti precum Honda Trading Romania, X-Trade Brokers, Adama, Rompetrol, Doncafe, RIN Hotels, Domus Stil, Artmark, Galeriile Noblesse si multi altii.
Mai multe detalii pe www.infinitsolutions.ro .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here