Star Storage lanseaza StarCapture Mobile, o solutie care optimizeaza vanzarile companiilor

0
919

Bucuresti, 29 octombrie 2012: Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare si servicii Cloud, lanseaza StarCapture Mobile, modul din solutia de captura de date StarCapture, care permite achizitia datelor si completarea documentelor necesare intocmirii contractelor, aproape de client, utilizand un dispozitiv de tip tableta.

StarCapture Mobile este si o solutie de avangarda – a fost dezvoltata sa ruleze inclusiv pe Windows 8, noul sistem de operare lansat de Microsoft.

StarCapture este o aplicatie destinata convertirii documentelor din hartie in format electronic, astfel incat informatia continuta in aceste documente sa fie accesibila cat mai usor si mai rapid, la distanta de un click.

”Sistemul de captura a informatiilor StarCapture reprezinta pentru orice organizatie primul pas in gestiunea performanta a informatiilor, permitand conversia documentelor din format fizic in format electronic, precum si extragerea informatiilor necesare din cadrul acestora. Astfel, StarCapture contribuie in mod semnificativ la derularea eficienta a proceselor de lucru. De asemenea, organizatiile pot sa isi organizeze unitar documentele, creand premisele unui acces facil si sigur la arhive.

StarCapture Mobile aduce beneficii majore si evidente pentru forta de vanzari a oricarei organizatii, indiferent de dimensiunea sau obiectul ei de activitate, datorita faptului ca este o solutie precisa care adreseaza o problema concreta, nu un instrument pur tehnic. Colectand datele pe loc, se reduc semnificativ costurile, durata de procesare si erorile, timpul alocat anterior completarii manuale a formularelor poate fi folosit pentru a prezenta clientilor mai multe produse, iar datele se trimit la sediu pentru prelucrare atunci cand este nevoie.” declara Catalin Paunescu, Managing Director Star Storage.

In prezent, volumul foarte mare de informatii si cresterea exponentiala a acestora in cadrul organizatiilor conduc la aparitia unei game variate de provocari, cum ar fi cele legate de riscul pierderii sau deteriorarii documentelor fizice, timpul semnificativ necesar pentru regasirea informatiilor nestructurate, distributia greoaie a informatiilor intre utilizatorii autorizati din interiorul/exteriorul organizatiei, costuri mari de copiere in cadrul procesului de documentare, asigurarea securitatii informatiilor si a continuitatii operationale, respectarea normelor legale in vigoare etc.
Aplicatia StarCapture poate fi folosita intr-o multitudine de scenarii cum ar fi: scanarea si distributia corespondentei; pastrarea unor copii electronice fidele pentru toate documentele generate de organizatie, constituirea unei arhive electronice de documente (de exemplu facturi, fluturasi de salarii, documentatie tehnica, documente oficiale) etc. De aceea, StarCapture ofera cel mai mare suport pentru procesul de luare fundamentata a deciziilor, permitand monitorizarea, administrarea, controlul si marcarea performantelor pentru toate procesele si sistemele de management.
Star Storage este singura companie romaneasca care poate oferi o astfel de aplicatie profesionala pentru captura de documente, StarCapture acoperind toate scenariile posibile de utilizare, inclusiv pentru dispozitivele  mobile si avand nivelul de performanta si maturitate necesar pentru abordarea segmentului enterprise. Mai mult decat atat, prin integrarea StarCapture cu alte aplicatii de business (ex. de Document Management, de tip ERP sau CRM), informatia inclusa initial in documentele in format pe hartie este imediat disponibila catre toti utilizatorii in format electronic.
Noul modul, StarCapture Mobile, se pliaza perfect pe caracteristicile timpurilor actuale, in care mobilitatea este un avantaj competitiv – cheie si nici o companie nu-si mai permite sa stea si sa-si astepte clientii, ci trebuie sa isi deplaseze forta de vanzari acolo unde clientii sunt dispusi sa cumpere.
”Acest modul nou, StarCapture Mobile, completeaza suita StarCapture existenta de peste 7 ani pe piata din Romania, alaturandu-se StarCapture Enterprise – solutia web utila companiilor care proceseaza volume extrem de mari de documente prin fluxuri de procesare puternic specializate si StarCapture Desktop – potrivita perfect utilizarii ad-hoc pentru scanarea, indexarea si salvarea documentelor pe disc sau in alte aplicatii de gestiune.” declara Rares Vasilescu, Software Development Director Star Storage.

Despre Star Storage – INFORMATION MANAGEMENT | OUTSOURCING | CLOUD
Star Storage este o companie romaneasca, capital 100% privat, lider in solutii pentru protectie si management al informatiilor in Romania. Cu peste 12 ani de experienta pe piata din Romania, Star Storage si-a dezvoltat portofoliul de solutii si servicii pornind de la principiul integrarii complete de-a lungul intregului ciclu de viata al informatiilor generate de o companie – din momentul productiei acestora pana in momentul stocarii sau distrugerii: servicii externalizate de output management (productie documente), servicii externalizate de arhivare si management al arhivelor hibride (arhive fizice si electronice), servicii externalizate de data center si Cloud, solutii de infrastructura IT si solutii de business, toate integrate cu solutiile de gestiune a informatiilor geospatiale (Geographic Information System).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here