SIGNAL IDUNA si Continental Automotive Romania, parteneriat pentru asigurarile de sanatate ale angajatilor

0
1755

Continental Automotive Romania impreuna cu SIGNAL IDUNA au semnat un parteneriat in vederea asigurarii sanatatii angajatilor proprii precum si a familiilor acestora.


Parteneriatul care acopera toate locatiile Continental Automotive Romania (Timisoara, Iasi si Brasov) pune la dispozitia angajatilor un pachet complex de servicii medicale in peste 350 de institutii medicale private. Suplimentar, serviciile medicale se pot accesa si in afara clinicilor partenere sau chiar pe teritoriul Ungariei si Serbiei.

“Parteneriatul cu Continental, unul dintre cei mai mari si apreciati angajatori din Romania, ne onoreaza si ne confirma strategia de specialisti in domeniul asigurarilor de sanatate din Romania”,a declarat Tiberiu Maier, vicepresedinte SIGNAL IDUNA.

,,Sanatatea angajatilor si familiilor acestora este foarte importanta pentru noi, de aceea am initiat aceasta colaborare cu Signal Iduna. Speram sa fie benefica de ambele parti si pe termen lung”, a declarat Anica Stoica, Manager Resurse Umane Continental Romania.

Asigurarea ofera angajatilor Continental Automotive Romania acces la ingrijire medicala de calitate, in clinici private cu personal medical profesionist. Pentru a accesa cu usurinta serviciile incluse in pachetul de asigurare am pus la dispozitia angajatilor Continental Automotive Romania un serviciu gratuit  la un Call Center specializat, acesta putand fi accesat 24/7.

Grupul Signal Iduna este unul dintre cele mai recunoscute grupuri financiare, precum si unul dintre liderii pietei germane a asigurarilor, cu peste 13 milioane de clienti, dintre care 2 milioane numai in sectorul asigurarilor de sanatate.  Prezent in Germania, Ungaria, Polonia si Elvetia, Grupul Signal Iduna ofera de peste 100 de ani solutii complete de asigurari de sanatate la nivel european.
Din 2008, Signal Iduna este prezent si pe piata din Romania, oferind companiilor solutii integrate si 100% personalizate de asigurari de sanatate, viata, si accident.

Cu o cifra de afaceri de 30,5 miliarde de euro in 2011, Continental se numara printre cei mai importanti furnizori pentru industria auto la nivel mondial. Cu produsele sale din domeniul sistemelor de franare, al sistemelor si componentelor de propulsie si de rulare, instrumentare, solutii infotainment, sisteme electronice pentru autovehicule, anvelope si produse tehnice din elastomeri, Continental isi aduce contributia la siguranta deplasarilor si la protectia climei. in plus, Continental este un partener competent in comunicarea auto interconectata.  Pentru Continental lucreaza in prezent in jur de 167.000 de angajati in 46 de tari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here