Star Storage isi mareste echipa in vederea cresterii prezentei pe pietele internationale si consolidarii portofoliului de servicii cloud si produse software proprii

0
709

Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii de externalizare IT si servicii Cloud, isi propune marirea echipei de profesionisti IT in vederea atingerii obiectivelor companiei de a se dezvolta pe piete externe, precum si de continuare a investitiilor in extinderea si consolidarea portofoliului de servicii cloud si produse software proprii.

Star Storage este o companie romaneasca care asigura protectia si managementul end-to-end al informatiilor clientilor din toate sectoarele de activitate, furnizand valoare prin expertiza si inovatie pe segmentele de piata in care s-a specializat. Compania si-a consolidat cei 14 ani pe piata punand accent permanent pe performanta, atat la nivelul portofoliului pe care il furnizeaza clientilor, cat mai ales pe echipa. in ultimii ani, Star Storage s-a extins pe plan international cu o oferta variata de produse software proprii, solutii avansate dezvoltate folosind platforme globale de top si servicii cloud, avand deja in portofoliu clienti de top de pe patru continente.

Pe parcursul anului in curs, Star Storage va angaja profesionisti pe diverse specializari cu scopul de a contribui activ la cresterea prezentei pe pietele externe si la consolidarea pozitiei de lider de piata din Romania, previzionand deschiderea a peste 30 de posturi pana la finalul anului. Printre cele deschise in prezent se numara cele pentru: International Business Development Manager, Solution Sales Manager, Account Manager, Solution Sales Consultant, Java Developer, Solution Architect, Application Consultant, Application Developer, posturi deschise atat pentru sediul central din Bucuresti, cat si pentru punctele de lucru din Craiova si Chisinau.

In plus, Star Storage intentioneaza ca incepand din luna martie a acestui an sa desfasoare un program de internship, care va avea ca obiectiv pregatirea a peste 20 de studenti in cadrul unor departamente tehnice si non-tehnice ale companiei.

„Avand in vedere evolutia companiei de pana acum si succesul inregistrat pe plan international, obiectivele noastre cheie pentru urmatorii ani sunt acelea de a avea in echipa profesionisti dornici de a face performanta in domeniul lor de activitate la nivel global. Ne bucuram deja de succesul inregistrat pe plan international, vindem produse proprii pe patru continente (SUA, Europa, Asia si Africa), dar suntem doar la inceput de drum si pentru asta avem nevoie de persoane deschise si pregatite pentru a face fata acestor provocari.

Ne-am propus sa continuam sa investim in persoane care cred in identitatea Star Storage, care au principii aliniate cu valorile companiei, dar si cunostinte si abilitati profesionale exceptionale. in general cautam sa identificam specialisti, precum si persoane talentate cu aspiratii inalte si orientate spre inovatie si care cred in Romania si in capacitatea companiilor romanesti de a cuceri lumea.

Credem in Romania si in potentialul tinerilor romani si de aceea ne dorim sa avem cat mai multi in echipa noastra. in luna martie a acestui an vom lansa un program de internship care va avea ca obiectiv incurajarea si sprijinirea studentilor prin oferirea oportunitatii de a invata de la specialisti, de a lua contact cu cele mai noi tehnologii si de a se dezvolta in mediul real de afaceri.”, a declarat Catalin Paunescu, CEO Star Storage.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here