Star Storage anunta lansarea in Romania a sistemului de stocare Hitachi Unified Storage

0
689

Star Storage, furnizor de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), partener Gold al Hitachi de peste 10 ani, anunta lansarea in Romania a celui mai nou si rapid sistem de stocare din clasa mid-range – Hitachi Unified Storage (HUS).

HUS le permite companiilor private si institutiilor publice sa atinga un nivel crescut de performanta la cele mai mici costuri.

Familia Hitachi Unified Storage (HUS) 100 redefineste sistemele de stocare prin consolidarea datelor de tip block, fisier si obiect intr-o singura platforma, precum si unificarea managementului acestora,  fara niciun fel de compromis in performanta, scalabilitate sau eficienta a costurilor.

Echipamentele ofera o serie de facilitati care erau intalnite pana astazi doar in mediul Enterprise: tiering automat, disponiblitate 99.999%, redundanta completa a componentelor si management unificat al sistemului, dintr-o singura consola.

“Parteneriatul de lunga durata dintre Star Storage si Hitachi ne permite sa fim primii care anunta lansarea HUS in Romania. Aceasta platforma va fi folosita si in Centrul de Date Star Storage, cel mai sigur centru de date din Romania (Tier III – construit conform specificatiilor TIA 942 si Uptime Insititute) si va permite oferirea unui nou nivel de servicii cloud, cu facilitati enterprise. Star Storage ofera clientilor o abordare scalabila, care garanteaza raportul optim intre valoarea investitiilor si profitabilitate, permitandu-le astfel companiilor sa-si atinga obiectivele de performanta la un pret accesibil. Este inca o dovada a faptului ca investim in permanenta in cele mai noi tehnologii pentru a le livra clientilor nostri servicii cu valoare adaugata reala.”, declara Catalin Paunescu, Managing Director Star Storage.

Alaturi de familia HUS, serverele blade dezvoltate de Hitachi, prezente in Romania prin intermediul Star Storage, se integreaza optim, oferind cea mai buna varianta de administrare.

Despre Star Storage – The Information Management Company

Star Storage este o companie romaneasca, capital 100% privat, leader in solutii pentru protectie si management al informatiilor in Romania. Cu peste 11 ani de experienta pe piata din Romania, Star Storage si-a dezvoltat portofoliul de solutii si servicii pornind de la principiul integrarii complete de-a lungul intregului ciclu de viata al informatiilor generate de o companie – din momentul productiei acestora pana in momentul stocarii sau distrugerii: servicii externalizate de output management (productie documente), servicii externalizate de arhivare si management al arhivelor hibride (arhive fizice si electronice), servicii externalizate de data center, solutii de infrastructura IT si solutii de business, toate integrate cu solutiile de gestiune a informatiilor geospatiale (Geographic Information System).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here