Dragos Anastasiu si Corneliu Veliscu vorbesc despre experienta in afaceri la peste 100 de antreprenori ieseni

0
669

Pe 10 mai 2012 are loc Business Networking Event la Iasi, eveniment ce va reuni peste 100 de antreprenori ieseni. La eveniment sunt invitati ca speakeri Dragos Anastasiu (unul din Leii de la „Arena Leilor” si Presedintele Grupului Eurolines Romania) si Corneliu Veliscu (Presedinte grupul de firme Melcret Iasi).

Asociatia Junior Chamber International Iasi (JCI Iasi) organizeaza cea de-a VIII-a editie din seria evenimentelor Business Networking Event (BNE). Anul acesta evenimentul reuneste peste 100 de antreprenori locali si nu numai. Este o traditie a acestor evenimente de a aduce speakeri din randul oamenilor de afaceri de succes din Romania, la aceast editie, fiind invitati sa vorbeasca Dragos Anastasiu si Corneliu Veliscu.

In cadrul evenimentului, alaturi de informatiile primite de la ei doi oameni de afaceri invitati ca speakeri, se va realiza o sesiune de fast networking (pe principiul speed dating, dar vorbind de afaceri) si una de free networking (in cadrul unui cocktail) care sa faciliteze crearea de noi contacte.

Business Networking Event 2012 in cifre:
peste 100 de participanti
90 minute de fast networking
2 speakeri de renume

In Iasi JCI a fost infiintat legal in anul 2006 ca o necesitate la realitatile economice locale. Mediul de afaceri inca slab dezvoltat a determinat necesitatea crearii unei Tinere Camere de Afaceri care sa-i sprijine pe tinerii intreprinzatori ieseni in demersul lor de a se dezvolta si afirma pe piata. Astfel ca sub umbrela unei asociatii non-guvernamentale care exista in lume de peste 90 de ani s-a dezvoltat o retea de networking care a fost de un real folos membrilor sai.

Va invitam astfel sa luati parte la eveniment ca reprezentant al institutiei media din care faceti parte, joi, 10 mai, incepand cu orele 15.30, Hotel Unirea Iasi.

Pentru confirmarea participarii, va rugam sa luati legatura cu managerul de proiect, Catalin Scripcariu.

Catalin Scripcariu, manager proiect
e-mail: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here