South Pacific aduce la Project Expo un nou sistem de constructii ecologice

0
852

Compania va prezenta in premiera, in cadrul Targului Imobiliar Project Expo, care se va desfasura in perioada 16-18 iulie la Palatul Copiilor din Bucuresti, un nou complex rezidential care va avea in componenta doar locuinte construite ecologic.

Avalon Residence este situat in Tunari, in apropiere de celelalte ansambluri dezvoltate de South Pacific Constructii. Investitia se ridica la 2,25 milioane de dolari, dar George Prelea, presedintele companiei South Pacific, este convins ca locuintele se vor vinde rapid, in conditiile in care, pe langa faptul ca acestea sunt complet ecologice, lucru care inseamna cheltuieli mici de intretinere, au si preturi foarte reduse. Un apartament cu doua camere si gradina proprie costa de la 49.875 de euro, iar unul cu terasa are un pret de 47.775 de euro. “Am decis sa incepem promovarea in cadrul targului Project Expo pentru ca evenimentul se pliaza perfect atat pe nevoile pietei, cat si pe intentiile noastre”, spune George Prelea, presedintele South Pacific.

“Lucram de mai bine de doi ani la acest proiect, iar “ozon homes” sunt intr-adevar o noutate pentru Romania”, spune George Prelea. Avantajele locuintelor ecologice sunt nenumarate. Izolatia sporita duce la costuri de intretinere scazute cu pana la 40%. Procedeele de productie si materialele sunt nepoluante, ceea ce inseamna emisii de carbon diminuate, in conformitate cu cele mai stricte norme europene. Viteza de executie a caselor este mai scazuta cu pana la 30% decat in cazul locuintelor standard, iar utilizarea de procedee si lucrari automatizate duce la diminuarea defectelor de executie.

Avalon Residence va fi compus din 3 blocuri, parter plus un etaj, totalizand 80 de apartamente de doua camere. Fiecare apartament include in pretul de achizitie un loc de parcare. Apartamentele de la parter vor dispune de gradina, iar cele de la etaj de terasa. Fiecare apartament se preda “la cheie”, respectiv bucatarie utilata si mobilata si bai complet finisate. Ansamblul va pune la dispozitia locatarilor piscina si gradina comuna. Avalon include alei pavate si trotuare, drumuri de acces, precum si toate utilitatile necesare unei comunitati.

La fel ca si in cazul celorlalte complexuri dezvoltate de South Pacific, respectiv Sydney, Darwin, Melbourne, Adelaide, numele a fost ales de catre dezvoltatori de pe harta Australiei. Avalon este numele unei plaje situate in New South Wales, Australia. Legendele spun ca Avalon este si numele insulei pe care a fost fabricate faimoasa spada Excalibur a regelui Arthur.

South Pacific este o companie de dezvoltare imobiliara cu actionariat australian, care a dezvoltat mai multe complexuri rezidentiale in Romania, majoritatea localizate in localitatea Tunari. In cadrul Targului Imobiliar Project Expo, compania vine cu oferte speciale si pentru locuinte din ansamblul Sydney, care cuprinde 173 de locuinte – apartamente, duplexuri si case insiruite, dezvoltate pe un teren de 2,6 hectare.

Targul Imobiliar Project Expo este organizat in parteneriat de catre companiile Project Events si Zero Points Consulting. Project Events este o companie specializata in organizarea de evenimente, ce s-a evidentiat prin sirul de evenimente desfasurate sub emblema CARIEREdeSUCCES, dar si prin conferinte business sau prin punerea in scena a unor spectacole si concerte la care au fost invitati artisti de renume, cum ar fi Michael Flatley, Demis Roussos sau Sandra. Zero Point Consulting este o companie imobiliara cu sediul central in Bucuresti, ce ofera servicii complete de brokeraj imobiliar si de relocare personal.

Pentru detalii suplimentare

Adina Stroiu
PR Coordinator
Targul Imobiliar PROJECT EXPO

Tel: +40 731 789 943
[email protected]
www.projectexpo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here