Culturale si Altele: CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL, DIN AFRICA LA BUCURESTI

0
737

Green Hours 22 Jazz Cafe

Duminica, 11 iunie, ora 19.00, Organizatia Femeilor Refugiate din Romania si Mbela Nzuzi va invita sa urmariti Marea Finala a Campionatului Mondial de Fotbal, in direct, pe terasa Green Hours, incepand cu ora 19.00, intr-o atmosfera africana autentica.

OFRR aduce Africa la Bucuresti prin mancaruri traditionale, momente de percutie, expozitie de vestimentatie si accesorii africane. De la Marea Finala nu vor lipsi celebrele vuvuzelele si buna dispozitie!
Iubitorii de film vor putea viziona scurt-metrajul "Desert Rain"/ "Ploaie in Desert" regizat de Ilinca Neagu. Selectionat la Cannes 2010 in sectiunea Short Film Corner, filmul aduce in prim-plan barierele culturale si consecintele globalizarii asupra oamenilor, punand in discutie regasirea radacinilor.

Alaturi de OFRR, Centrul Intercultural Anthropoesis va prezenta expozitii de bratari-zgardane, papusi si ceramica, realizate de Ana Maria Iuga, Zelmira Szabo si Gena Pitica.

Fani ai sportului "rege", amatori de voie buna si spirit african sau doar curiosi, va asteptam duminica pe Calea Victoriei 120, pentru o seara incendiara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here