Zu si Be Igloo iti racoresc vara: Be Igloo sparge gheata cu oferte de vara

0
695

Astazi, 12 iulie 2010, organizatia Be Igloo, sustinuta de radio ZU, demareaza campania “Zu si Be Igloo iti racoresc vara”. Timp de trei saptamani, caravana Zu si Be Igloo va colinda Bucurestiul, oferindu-le trecatorilor inghetata, alaturi de preturi racoroase pentru apartamentele din portofoliul Be Igloo.

Caravana Be Igloo va porni in campania de spart gheata prin Bucuresti astazi, 12 iulie 2010, din fata sediului de pe Maria Rosetti nr. 6, si va oferi inghetata si preturi de vara la apartamente pana pe 8 august 2010, in toate zonele din Bucuresti.
Be Igloo sparge gheata cu oferte de vara
Special pentru perioada verii, Be Igloo promoveaza apartamente cu doua camere, in ansamblul Optima din Titan, la pretul de €52.000, apartamente cu 3 camere, in ansamblul Ten Blocks Militari, la pretul de €88.400 si studiouri in My Dream Residence, Pipera, cu €57.450 si garsoniere in ansamblul Armonia Titan cu 54.200 €.
Toate apartamentele mentionate sunt complet finisate, in ansambluri locuite, iar cumparatorii se pot muta incepand cu a doua zi de la semnarea contractului.
Be Igloo este organizatia de vanzari pentru fondul de investitii norvegian Romania Invest, infiintata in februarie 2009. Fondul de investitii are un portofoliu de aproximativ 750 de locuinte in toate zonele din Bucuresti si este in discutii cu mai multi dezvoltatori, pentru achizitia altor apartamente in ansambluri rezidentiale din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here