Smart ID Romania lanseaza un computer industrial dedicat operatiunilor de automatizare

0
857

SmartID Romania, specialistul in aplicatii pentru mobilitate, lanseaza in aceasta saptamana Honeywell ScanPal 5100, un computer mobil industrial de ultima generatie recomandat pentru companiile care abandoneaza procesele manuale, isi automatizeaza operatiunile si au nevoie de aplicatii si echipamente pentru comunicatii electronice si colectare date diverse. Honeywell ScanPal 5100 este  accesibil, puternic, usor de folosit, nu necesita training special si include functionalitati de baza pentru un computer mobil industrial.

¨Honeywell  ScanPal 5100 este computerul ideal pentru afacerile din retailul de proximitate si  magazinele specializate (imbracaminte, librarii, farmacii etc) dar si pentru institutiile bancare si de asigurari. Poate fi folosit in egala masura cu aceeasi eficienta si in utilitati si energie, productie, transporturi si  logistica si asociat cu aplicatii de incasare numerar, auditare, inventariere, stocuri, merchandising, service clienti, operatiuni de depozitare, managementul activelor, al pieselor de schimb sau in managementul fluxurilor de lucru. Cu un design si o greutate (231g) care se apropie foarte mult de dispozitivele de tip consumer,  Honeywell  ScanPal 5100 este un computer suficient de performant  pentru clasa din care face parte. Cu un procesor PXA300 de 624MHz si memorie de 64MB de Ram si 128 Flash, un ecran suficient de mare pentru orice aplicatie grafica (2,4” (240×320 px), baterie cu autonomie de functionare de peste 8h, sistem de operare Windows 5.0 si comunicatii WLAN 802.11b/g si wireless WEP, WPA si WPA2 si cu optiuni de scanare 1D si 2D, Honeywell  ScanPal 5100 este extrem de puternic pentru a face fata chiar si aplicatiilor intensive din industriile vizate.

Si pentru ca un computer industrial performant, cu un design atragator, avea nevoie sa puncteze decisiv si la capitolul robustete, Honeywell  ScanPal 5100 este construit in conformitate cu cerintele standardului IP54, ceea ce inseamna ca rezista la caderi de la 1,2 m si poate fi folosit in medii dificile de lucru – 10 pana la +50 C, praf, noroi, umezeala, apa, etc. Daca la toate aceste beneficii adaugam accesibilitatea pretului, atat pentru companiile mici si mijlocii dar si pentru companiile mari care desfasoara procese mult simplificate in teren,  si usurinta in exploatare, obtinem un computer mobil care se poate plia cu incredere pe cerintele  de cost redus al anumitor proiecte ¨ declara Romeo Iacob, Managing Director, Smart ID Romania.

Honeywell ScanPal 5100 va fi disponibil in 4 variante batch cu scanner  pe tehnologie laser pentru scanarea codurilor de bare 1D, sau cu scaner imager pentru scanarea codurilor de bare 1D-2D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here