Daruieste Allegria de sarbatori! Petrece in scop caritabil

0
801

Pe 5 decembrie asculta povestea de viata a unui copil de 7 ani diagnosticat cu autism si daruieste bucuria si speranta unui nou inceput. Vino sa vezi culorile prin ochii unui copil care creeaza mici tablouri. Asculta si crede alaturi de organizatori Club Allegria, Leo, Green Tree Advertising, Liga Studentilor din cadrul Universitatii 1 Decembrie din Alba Iulia si Business Adviser, ca in realitate intre noi si ei de cele mai multe ori e doar o diferenta de sansa. Vino si daruieste din putinul pe care il ai o sansa pentru terapia costisitoare a fetitei Diana Panazan, o albaiulianca, care se exprima prin realizarea unor obiecte de arta ce depasesc asteptarile multora.

Inceputul lunii decembrie aduce albaiulienilor si nu numai cea de-a doua editie a evenimentului caritabil “ Daruieste Allegria de sarbatori” cu scopul de a strange o parte importanta a acestei comunitati in jurul ideii ca o societate sanatoasa reactioneaza imediat la probleme care se pot ivi in viata fiecaruia dintre noi. Organizatorii si partenerii evenimentului au pus impreuna, intr-un show de mai bine de 2 ore, o licitatie de produse create de Diana Panazan, si o reprezentatie de exceptie realizata de cantaretul Ioan Plesa, de trupa de pantomima ,Trupa trupelor, de formatiile Subsonic Sound, New Move, The Puzzles si de formatiile de dans Wish Dance Steps si Fantacy Dance din Sebes. Seara isi propune strangerea de fonduri pentru mentinerea Dianei intr-un program de terapie care s-a dovedit a fi miraculos in cazul multor copii diagnosticati cu autism. Evenimentul are loc, miercuri, 5 decembrie cu incepere de la ora 21 in Club Allegria, acolo unde orasul prinde aripi, acolo unde culorile din ochii Dianei se intalnesc cu sufletul celor care inteleg ca nu putem ramane indiferenti la un astfel de caz.

Stiu, o sa ne spuneti ca nu o sa putem schimba lumea,  nici noi si nici cei care cred in genul acesta de evenimente, dar sunt la fel de convins ca a mai ramas in fiecare dintre noi credinta ca putem aduce lumina in viata celor din jurul nostru. Nu e putin lucru sa donezi o bucata din sufletul tau acolo unde compasiunea e mai importanta decat aerul pe care-l respiri. Nu e putin lucru sa crezi ca gestul tau poate schimba fundamental universul unui om pentru care speranta e ca frunza pe apa, nu e putin lucru sa crezi ca daca Dumnezeu ne-a lasat impreuna nu putem trai egoist uitand de fapt de esenta umanitatii noastre.

Asadar va invitam sa primiti si sa dati bucurie, va invitam la un spectacol de exceptie, pe 5 decembrie, in Club Allegria cu incepere de la orele 21. Bucuria ta poate schimba lumea. Daruieste Allegria de sarbatori! Petrece in scop caritabil!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here