SMAEB – Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente, Bucuresti – 12-14 Aprilie 2013, Romaero Baneasa

0
908

SMAEB 2013 va avea loc in perioada 12-14 Aprilie in cadrul complexului ROMAERO. Salonul revine la formatul de trei zile, deschiderea oficiala avand loc vineri la ora 12. Pentru 3 zile, complexul Romaero devine centrul motociclismului din Romania.

Cu participarea majoritatii importatorilor de motociclete din Romania, SMAEB promite ca si editia a XI-a sa fie un succes, apraciat atat de public cat si de firmele expozante. Drive test, cascadorii moto, echipe de curse, cursa de scutere… toate contribuie la satisfacerea vizitatorilor si asigura spectacolul la exteriorul salonului.

In paralel cu SMAEB se va desfasura si EXPOBIKE – Salonul de Biciclete si Accesorii 2013, ajuns la a IV-a editie, acum sub patronajul ASPIC – asociatia de profil. Cele doua evenimente vor avea loc in aceeasi zona, vizitatorii avand acces la ambele locatii.

La SMAEB participa importatorii oficiali ai marcilor de motociclete HONDA, KAWASAKI, DUCATI, BMW, APRILIA, HARLEY-DAVIDSON, SHERCO, URAL, scutere KYMCO, LAMBRETTA si atv-uri POLARIS, ARCTIC CAT, CAN-AM, pe langa foarte multi importatori de accesorii si consumabile moto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here